Hoe voorkom je dat je zelf wordt gehackt?

Hoe voorkom je dat je zelf wordt gehackt?

Komt een vrouw bij de hacker is een schokkend en soms ook hilarisch verhaal over slimme internetcriminelen en mensen die alles via social media delen. Na deze lezing kijk je met heel andere ogen naar je computer, tablet of smartphone. Maria Genova bewijst in haar lezing dat het weinig moeite kost om alles over jou te weten te komen en je gegevens te misbruiken. En natuurlijk krijg je heel veel praktische tips om jezelf beter tegen hackers en identiteitsfraude te beschermen.

Wij zijn te gast bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe welke een unieke ligging heeft op een 15 hectare groot park en is omgeven door een schitterend landschap. Enkele kenmerken van het hotel: gevestigd in een voormalig klooster, culinaire hotspot Bar Bistro DuCo, eigen kapel o.a. geschikt voor feesten en partijen, officiële trouwlocatie en negentien multifunctionele vergaderzalen.

Programma

17.30 uur    Ontvangst
18.00 uur    Welkom door NVD-regiobestuurder Marsha Luijten
18.10 uur    Introductie Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe door
                     hotelmanager Melissa Stienen
18.20 uur    Rondleiding
19.00 uur    Diner
20.00 uur    Lezing 'komt een vrouw bij de h@cker'
21.00 uur    Netwerkborrel

Lezing 'komt een vrouw bij de h@cker'

Maria Genova is de schrijfster van een boek over ict, hackers en identiteitsfraude. Dit boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ is een hit in het bedrijfsleven. Hierdoor is Maria op dit moment een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Iedereen werkt tegenwoordig met computers, maar de meeste mensen kennen de digitale gevaren totaal niet. Hoe kan je identiteit gestolen worden? Ineens staan er tientallen gestolen auto’s op je naam, wordt je bankpas geblokkeerd en krijg je met deurwaarders te maken. De politie houdt je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt. Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. Het overkomt dagelijks honderden mensen. Je laat een kopie van je paspoort maken, je klinkt een linkje aan en dan ontdek je dat zulke onschuldige handelingen grote gevolgen hebben. De lezing is interactief en wordt gegeven op een heldere manier zonder vakjargon.

Maria Genova

Locatie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe heeft op 2 juni 2017 haar deuren geopend. Het nieuwe 4-sterrenhotel was oorspronkelijk een klooster, maar is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een modern en luxe hotel. Door de groenrijke omgeving en luxe hotelfaciliteiten kunnen zij een ontspannen verblijf verzorgen. De ideale zakelijke locatie met 20 comfortabele vergaderzalen en 99 luxe hotelkamers. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal; een ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten. Tevens beschikt het hotel over een eigen multifunctionele kapel welke kan dienen als schitterende locatie voor feesten en partijen. Het hotel beschikt ook over een culinaire hotspot. In het sfeervolle restaurant Bar Bistro DuCo is het heerlijk vertoeven na een actieve dag en genieten van producten uit de Peelstreek.
De perfecte ligging van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in het culturele centrum van de Peel maken het hotel de ideale uitvalsbasis.

RWFF - FLETCHER DEURNE -128

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 24 oktober 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 24 oktober 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon

​De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Delphine Béguin.

Sponsoren

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Maria Genova