De Nederlandse taal, een lastige kwestie

De Nederlandse taal, een lastige kwestie

De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 ha landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter het Atrium en haar 4 vleugels. 

In deze mooie setting gaat Diana Mouw-van Riel van Rieel-organisatieverbeteringen ons uitdagen met onze mooie taal. 
 

Programma

17.30 uur ontvangst met een klein hapje
18.00 uur welkom door NVD-regiobestuurder Marsha en toelichting enquête
18.30 uur rondleiding De Ruwenberg
19.00 uur diner/buffet
19.45 uur workshop
20.15 uur dessert
20.45 uur vervolg workshop
21.30 uur netwerken
22.00 uur einde programma
 

Workshop Nederlands, een lastige kwestie

Tijdens de workshop van deze avond licht Diana Mouw-van Riel van Rieel~organisatieverbeteringen, enkele veel gemaakte Nederlandse taalfouten toe die ook wij als managementondersteuners toch weleens maken. Durf jij haar test aan? Benieuwd wat jouw score is en wat jouw eventuele valkuillen zijn? De resultaten worden besproken en dat zal voor de nodige taalvragen zorgen. Natuurlijk geeft Diana handige tips en ezelsbruggetjes om nooit meer te vergeten.

Rieel~organisatieverbeteringen is een landelijk opleidings- en adviesbureau dat de managementondersteuning in organisaties verbetert. Advies, begeleiding, testen en trainingen: alles gericht op een professionele secretaresse. Hun aanpak laat zien dat managers en secretaresses die professioneel samenwerken een positieve bijdrage leveren aan het succes van hun organisatie.

Diana Mouw-van Riel staat aan het hoofd van Rieel~organisatieverbeteringen. Zij heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als rechterhand en vertrouwenspersoon van directeuren en managers in profit en non-profitorganisaties. Zij stuurt sinds vele jaren grote secretariaten aan en geeft leiding aan verbetertrajecten. In haar bedrijf gebruikt zij deze schat aan ervaringen. Daarnaast timmert zij aan de weg met haar hbo-opleiding Secretaressehogeschool en sinds kort met de nieuwe post-hbo leergangen. Rieel, een naam die niet meer is weg te denken in de opleidingswereld voor secretaresses. Diana en haar team verzorgen trainingen met open inschrijvingen, jaaropleidingen en maatwerktrainingen. Bekijk ook eens haar profiel op LinkedIn en de site van Rieel~organisatieverbeteringen om meer informatie te vinden over de trainingen die zij aanbiedt.
 

Diana Mouw-van Riel - kopie

Locatie

De Ruwenberg Hotel Meetings Events: vergaderen in de Brabantse natuur.
 
De Ruwenberg telt 196 hotelkamers en 40 vergaderzalen allen met  uitzicht op de natuur en voorzien van een volledig uitgeruste lounge met een eigen terras. Het 14ha landgoed van De Ruwenberg is uitermate geschikt voor verschillende teambuildingsactiviteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en kookworkshops. De vele sportfaciliteiten, zoals de wellness, fitness en squashbanen, zorgen  voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen.
 
De Ruwenberg in het kort:

* Ruim aanbod aan zalen voor vergaderingen, trainingen en congressen
* Vergaderen in combinatie met buiten activiteiten
* Geschikt voor 1 of meerdaagse trainingen, inclusief overnachting
* Bereikbaar binnen 1 uur vanuit Amsterdam, 30 minuten van Eindhoven en
  10 minuten van 's-Hertogenbosch
* 250 gratis parkeerplaatsen
* Landelijk gelegen, midden in het Brabantse landschap aan de rivier de Dommel
 

Zaal

Sponsoren

Wij bedanken deze avond:
Rieel~organisatieverbeteringen
De Ruwenberg
 

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Dan kun je je de dag na de vorige bijeenkomst aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 7 maart 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 7 maart 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

​Contactpersonen

De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Delphine Béguin.