Samen kennisdelen, een mooie afsluiting voor 2018!

Samen kennisdelen, een mooie afsluiting voor 2018!

Voor de laatste regiobijeenkomst van 2018 verwelkomt het regioteam Noord jullie graag in het gezellige en comfortabele Hotel Faber in Hoogezand. Het hotel, dat vroeger als herberg werd gebruikt, heeft een rijke historie die vele eeuwen teruggaat. Een mooie locatie in het Noorden van het land waar we tijdens deze avond het jaar samen willen afsluiten met kennis te delen en te netwerken.
 

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17.30 uur inloop/ontvangst met koffie, thee en/of drankje met wat lekkers
18.00 uur welkomstwoord door regiobestuurder
18.15 uur aansluitend presentatie / rondleiding verzorgt door Frank Faber
18.45 uur eten in  buffetvorm  
20.00 uur gelegenheid om kennis te delen / netwerken
21.00 uur afsluiting

Krachtig ondersteunen

Samen kennisdelen

Binnen de NVD zit zoveel kennis, kunde, kwaliteit en kracht!  En waarom dit niet meer met elkaar delen. Het regioteam lijkt het dan ook een goed idee om tijdens de laatste bijeenkomst van het jaar deze onderwerpen te bespreken met elkaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

- Papierloos werken, hoe dan?
- Doe jij wat er toe doet?
- Hoe zet jij jezelf meer op de kaart?
- Waar haal / deel jij kennis?
- Digitale of papieren stukken, welke heeft je voorkeur en waarom?
- Handige apps

et cetera, et cetera, et cetera
Het doel is dat iedereen na deze avond een aantal nieuwe ideeën meeneemt om deze in 2019 tot uitvoering te brengen.
 

faber2

Locatie

In 1901 werd Hotel Faber in Hoogezand een echte familiezaak en het hotel is inmiddels al vier generaties in handen van de familie Faber. Het hotel is met zijn centrale ligging zeer geschikt voor zowel een zakelijk als een toeristisch verblijf. In de stijlvolle en rustieke cafélounge kan de dag ontspannend worden begonnen voordat een actieve dag van start gaat. Het hotel biedt naast comfortabele hotelkamers, sfeervolle zalen die zijn voorzien van audiovisuele middelen. De zalen zijn geschikt voor het houden van bijeenkomsten, presentaties en workshops. Voor een (personeels)feest biedt Hotel Faber een Walking dinner-high wine-high beer-high tea aan. Recranten kunnen in Hoogezand wandelen, fietsen, watersport, musea en galerieën bezoeken. Of met een kano over het Zuidlaardermeer varen of een tour met de fiets langs de watermolens en vogelkijkhutten. Ook een bezoek aan de bruisende studentenstad Groningen ligt binnen handbereik. Een bezoek brengen aan de Martinitoren op de Grote Markt of winkelen in de gezellige binnenstad van Groningen is zeker een optie.

Kosten en aanmelding

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 10 december 2018.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 10 december 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
Contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ans van Kampen Wieling (06 54 33 89 60) en Martha Landman-Musch (06 28 89 18 28).

Sponsoren

Hotel Faber