Slimmer werken en dus echt niet harder!

Slimmer werken en dus echt niet harder!

Het Business Centre Bercoop aan de rand van het pittoreske dorp Oldeberkoop is op maandag 5 november aanstaande de locatie waar we je graag verwelkomen! Het prachtige kantoorpand biedt vele moderne mogelijkheden. Welke? Tijdens de rondleiding kunnen we dit ontdekken.
Op deze avond zal Annelies Kuiper van Effectief Slimmer Werken Programma een inspirerende workshop "Slimmer werken, niet harder" verzorgen. Ze zal inzichtelijk maken door slimmer te werken wij TIJD kunnen besparen!
 

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17:30 uur ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
18:00 uur welkomstwoord
18:15 uur presentatie en rondleiding door bedrijf
18:45 uur buffet
19:45 uur workshop Slimmer werken, niet harder!
21:30 uur afsluiting

wordcloud

Workshop

Wie van ons herkent het niet? Er moet weer snel even een klusje tussendoor. Waardoor taken met hoge prioriteit  blijven liggen! Door de naderende deadline levert dit  de onvermijdelijke druk op. Daarnaast lijkt of het werk opstapelt, vooral omdat er iedere keer weer iets tussen komt. Het lijkt wel alsof een werkdag 36 uren bevat en zelfs dat blijkt vaak niet genoeg.

Een zeer herkenbaar beeld voor velen. Ligt dat nu echt aan de werkdruk of meer in het feit dat het werk simpelweg gedaan moet worden? Tegenwoordig lijkt het wel of iedere functie binnen een organisatie voortdurend aan het veranderen is.

Steeds vaker worden er klussen neergelegd op het secretariaat, hoe pas je die klussen in aan je planning? Annelies Kuiper zal tijdens deze workshop inzichtelijk maken hoe een werkdag efficiënter ingericht kan worden en hoe ook JIJ tijd kan besparen!

BusinessCentre Bercoop.3

Locatie

Het Business Centre Bercoop is een modern kantoorpand dat op een professionele en multifunctionele locatie is gevestigd. Het pand is ontworpen door Architecten en Ingenieursbureau Kristinsson en gebouwd door de voormalige Coöperatieve Voorschotbank later Bank Bercoop genoemd. Sinds 2014 is in het pand Business Centre Bercoop gevestigd.

Voor het organiseren van bijeenkomsten voor vergaderen, workshops, trainingen, seminars, opleidingen, flexwerken, coaching en conferenties biedt het Centre een ruime keuze uit 15 zalen. En heb je voor een dag een flexwerkplek nodig? Het Business Centre Bercoop heeft  hiervoor 50 professionele flexwerkplekken beschikbaar. Tijdens een rondleiding door het gebouw laten de medewerkers de vele moderne mogelijkheden die dit Centre biedt graag aan de deelnemers van deze avond zien. Uiteraard mag een bezoek aan de voormalige bankkluis niet ontbreken!

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 31 oktober 2018.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 31 oktober 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Ans van Kampen Wieling (06-54338960)

Sponsoren

BusinessCentre Bercoop
EWP