Regiobijeenkomst

Regiobijeenkomst

Meer informatie over de workshop van  bijeenkomst volgt zo spoedig mogelijk.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - 18.00 uur ontvangst
18.00 - 18.15 uur welkomstwoord regiobestuurder 
18.15 - 18.45 uur rondleiding locatie
18.45 - 20.00 uur buffet
20.00 - 21.30 uur workshop

Workshop

Binnenkort volgt meer informatie.

Locatie

Je vindt Hotel & Restaurant Wesseling en Grand Café de Brink in Dwingeloo, in het hart van Drenthe.
Het oudste familiehotel van Nederland (1662) staat te midden van maar liefst twee Drentse nationale parken.
 
Het hotel telt 33 comfortabele en compleet ingerichte kamers, waarvan 10 zich bevinden in het tegenover gelegen Grand Café de Brink.
Je kunt hier genieten van een heerlijk diner of ontspannen borrel in het restaurant, café of terras. Ook voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten kun je hier uitstekend terecht. De menukaart van het restaurant is geïnspireerd op de thema´s "brasserie", "Frankrijk" en "diversiteit". Alles met zorg bereid, of je nu kiest voor een kop koffie met de “wereldberoemde” huisgemaakte appelcake, een smakelijke lunch, klein hapje tussendoor of een verrassend culinair diner.
Maak je op voor een verblijf op een plek waar gastvrijheid de medewerkers op het lijf is geschreven!
 

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.
Let op! De aanmelding sluit op 8 mei 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteunerss die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 8 mei 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Alie Douwsma (06-10587009) en Gea Hummel (06-13758850)

Sponsoren

Combi logo Wesseling