Bedrijfsbezoek N.V. Nederlandse Gasunie

Bedrijfsbezoek N.V. Nederlandse Gasunie

Regioteamlid Noord Gea Hummel is deze avond onze gastvrouw en ontvangt de NVD deelnemers graag in het prachtige Gasunie gebouw in Groningen (ook wel de Apenrots genoemd).

 

N.V. Nederlandse Gasunie

De N.V. Nederlandse Gasunie is één van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Door het netwerk stroomt jaarlijks ongeveer 125 miljard kubieke meter aardgas, bijna een kwart van het totale gasverbruik in Europa. Het netwerk bestaat uit meer dan 15.000 kilometer pijpleidingen in Nederland en Noord-Duitsland. Petra Smeets (CIO) geeft ons een korte introductie over dit prachtige bedrijf!

Geschiedenis
In 1959 werd in de gemeente Slochteren in de provincie Groningen een heel groot gasveld ontdekt: het Groningenveld. Vandaar dat het hoofdkantoor van Gasunie is gevestigd in Groningen. Het gebouw is ontworpen door de architecten Alberts en Van Huut. Ze hebben zich laten inspireren door de natuur in Monument Valley in Amerika. Een aansprekend gebouw met een hart, waar men zich direct welkom voelt en het prettig samenwerken is door de flexibele en veilige setting. Het gebouw is het zeer de moeite waard om te bezoeken en wij krijgen een exclusieve rondleiding! 

 

Programma

Het programma voor het bedrijfsbezoek ziet er als volgt uit:

17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Welkomstwoord regiobestuurder
​18.15 uur Presentatie Gasunie door Petra Smeets (CIO) incl. digitaal werken door Kim Nicolai (coordinator Sharepoint applicaties)
19.00 uur Tapas buffet
19.45 uur Rondleiding
20.15 uur Afsluiting van de avond onder het genot van een kopje koffie/thee

 

Digitaal werken

Naast een introductie over Gasunie en de rondleiding zal er ook een tipje van de sluier worden opgelicht over digitaal werken binnen Gasunie. Hoe is dit bij Gasunie al ingericht, wordt er bijvoorbeeld al papierloos vergaderd, welke middelen hebben de management assistentes ter beschikking. 

gasunie1

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 14 maart 2018.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 14 maart 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactperso0n voor deze bijeenkomst is Gea Hummel (06-13758850).

Sponsor

Gasunie logo