Minicollege The POWER of being an extraordinary (WO)MEN!

Minicollege The POWER of being an extraordinary (WO)MEN!

Voor de eerste NVD bijeenkomst in 2018 met een nieuwe regiobestuurder ontvangt het regioteam Noord je graag op de schitterende locatie Châteauhotel en -restaurant de Havixhorst, een schitterende havezathe gelegen in de gemeente Meppel in de provincie Drenthe. Sara van Broekhoven verzorgt deze avond een minicollege waarvoor ze input van de thema’s 2017 concreet heeft doorvertaald naar een extraordinary doel voor 2018.  

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17.30 - 18.00 uur ontvangst
18.00 - 18.15 uur welkomstwoord, terug- en vooruitblik regiobestuurder 
18.15 - 19.30 uur diner
19.30 - 20.00 uur rondleiding locatie
20.00 - 21.30 uur mini-college The POWER of being an extraordinary (WO)MEN!  

Sara van Broekhoven

Minicollege

Het minicollege krijgt een opvolgend karakter op de thema’s die zijn behandeld in 2017; Vrouwen streven naar perfectie, Branding, Topwijven, Power woman. Sara gaat alle opgehaalde input uit deze thema’s concreet doorvertalen naar een extraordinary doel voor 2018.

Ze laat ons ontdekken hoe je met de ‘Customer loyalty’ methode jouw buitengewone waarde helder krijgt en hoe je de 'Slim werken in plaats van hard werken' methode kan toepassen waarbij je intensief gebruik maakt van jouw buitengewone (vrouwelijke) waarde.
Laat jouw ‘buitengewoon zijn’ vóór je werken

Je weet dat het belangrijk is om jezelf zichtbaar te maken, maar hoe doe je dat dan slim? Ben je soms te bescheiden over wat jouw (vrouwelijke) kracht en toegevoegde marktwaarde is? Vind je het lastig om jezelf te vermarkten in de zakelijke sfeer? Laat je het af en toe gebeuren dat je heel hard werkt en eigenlijk weet dat je niet zo slim bezig bent? Laat je je wel eens door een ander op de kast krijgen? Dit minicollege geeft inzichten en handvatten in hoe je een POWER (WO)MEN kan worden door juist heel dicht bij jezelf te blijven.

De 'Slim werken in plaats van heel hard werken' methode is ontwikkeld om jezelf in de zakelijke sfeer slim neer te zetten.
Stap 1: Je gaat bepalen wat jouw extraordinary maakt en wat je daarmee wilt bereiken
Stap 2: Je gaat het verschil ervaren tussen ‘DOing’ en ‘BEing’ (tussen heel veel DOEN en iemand ZIJN)
Stap 3: Je gaat handelen uit bewuste keuzes, in plaats van handelen vanuit emoties
Stap 4: Je gaat bepalen wie jou mag raken en wie niet

Wil je meer weten over Sara van Broekhoven, kijk dan op haar website www.saravanbroekhoven.nl

Locatie

De Havixhorst is een havezathe gelegen op een landgoed in de gemeente Meppel in de provincie Drenthe. Het oorspronkelijke landhuis is nu in gebruik als châteauhotel en -restaurant. Van oudsher vestigden Drentse boeren zich op de zandhorsten langs het riviertje de Reest. De havezathe is vanaf de 17e eeuw tot 1939 bewoond door de adellijke familie De Vos van Steenwijk. In 1982 is, onder meer met steun van de Stichting Het Drentse Landschap, begonnen met de restauratie, waarna het als châteauhotel en -restaurant in gebruik is genomen. Het châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is in alle opzichten een inspirerende plaats. Hier is volop aandacht voor authenticiteit in cultuur, gastronomie, historie en natuur. Een genot voor alle zintuigen. De streekgebonden producten en kruiden waarmee de keukenbrigade gerechten bereidt, maken de menukaart tot een wel zeer exclusieve belevenis.

Naast dit alles biedt De Havixhorst een inspirerende locatie voor meetings, trainingen en exclusieve events. Hiervoor kan worden gekozen uit 6 comfortabele zalen die kunnen worden uitgerust met alle gewenste apparatuur. Voor de ontspanning kan De Havixhorst meerdere mogelijkheden aanbieden: een bezoek aan het op 500 meter afstand gelegen ooievaarsstation De Lokkerij, een wedstrijd boogschieten met authentieke handbogen, een wandeling door de Beeldentuin of bijvoorbeeld een fietstocht door het fraaie dorp Staphorst. Een schitterende locatie die zeker de moeite waarde is om te bezoeken!

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.
Let op! De aanmelding sluit op 17 januari 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteunerss die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 20.00 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 17 januari 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ans van Kampen Wieling (06-54338960) en Gea Hummel (06-13758850)

Sponsoren

Havixhorst logo hires
Sara van Broekhoven