TOP-dag 'HOSTWOMENSHIP' regio Overijssel

TOP-dag 'HOSTWOMENSHIP' regio Overijssel

Verslag TOP-dag ‘HOSTWOMENSHIP’ door Sara van Broekhoven, FutureTalentFactory bij Boode in Bathmen.

Toekomstwaarde creëren door ‘van iemand die heel veel doet naar iemand zijn’ te ontwikkelen! Met deze ondertitel is de TOP-dag aangekondigd. Het doel van de dag is meer dan behaald. Dit blijkt ook uit de vele enthousiaste posts op de diverse social media kanalen en een spontane blog van een lid uit Zuid-Holland.
Klik snel door om deze blog te lezen. 

Workshop ‘HOSTWOMENSHIP’

Na een heerlijk ontbijt in de Brasserie van Boode in Bathmen gaat na een welkom door de voorzitter Annelies Bessels, de workshop ‘HOSTWOMENSHIP’ van start. Sara stelt ons voor aan Gert-Jan, een tekenaar die een aantal sfeerbeelden gaat maken en aan Sanne, die Sara ondersteunt. Sara maakt ons op een ludieke manier bewust van de mogelijkheden binnen ons vakgebied en legt het verschil uit tussen service en hospitality. De workshop leert ons dat het belangrijk is in te zetten op 20% van je werktijd waarmee je het verschil kan maken en meer zichtbaar kan worden in de organisatie. Overigens ook handig in je privéleven. We hebben een persoonlijk werkplan opgesteld, waarmee iedereen in de nieuwe werkweek het verschil kan maken! 

Klik hier voor de summary door Sara van Broekhoven. 

Sfeerbeelden

In de pauze kunnen we de resultaten van Gert-Jan al bekijken. Er wordt ook nog één grote tekening gemaakt. Deze wordt aangeboden door FutureTalentFactory en kan ingezet worden als marketingstool. De kleuren van het logo van de NVD zijn hierin mooi verwerkt. Het is de bedoeling dat jullie deze tekening nog vaak gaan zien.

Vlnr: Gert-Jan-Sanne-Sara-Jolanda
Vlnr: Gert-Jan-Sanne-Sara-Jolanda

Zelf aan de slag

Geïnspireerd door Gert-Jan, gaan we zelf tekenen op basis van de opdracht ‘Hoe zie je ons vak en onze rol in de toekomst’. Aan het eind van de middag worden alle tekeningen gepresenteerd.  Wij beperken onszelf vaak in creativiteit doordat we (te) snel aan de slag gaan. Om ons creatief vermogen te vergroten helpt het al om de vraag te stellen wanneer iets af mag zijn. 

IMG_2604

Double2

De dag wordt afgesloten met de klanken van Double2. Double2 bestaat uit 4 zangeressen en zij komen uit Twente.  Een van de zangeressen is Ingrid Even, zij is al jarenlang lid van de NVD. Het bewijst maar weer eens dat we verschillende talenten in ons hebben waarmee we het verschil kunnen maken! 

Foto's ochtend

Foto's middag

Foto's van de tekeningen

Sponsoren

FutureTalentFactory 
Boode in Bathmen
Sandton IJsselhotel