TOP-dag 'HOSTWOMENSHIP' regio Overijssel

TOP-dag 'HOSTWOMENSHIP' regio Overijssel

Graag nodigen wij je uit deel te nemen aan de TOP-dag 'HOSTWOMENSHIP', FutureTalentFactory. 

Toekomstwaarde creëren door ‘van iemand die heel veel doet naar iemand zijn’ te ontwikkelen! Voor de verandering starten we deze TOP-dag met een ontbijt, gevolgd door het inspiratiecollege ‘HOSTWOMENSHIP’ door Sara van Broekhoven en Kim van Stippent van FutureTalentFactory.

Het doel van deze dag is om directie- en managementondersteuners in hun kracht te zetten door bewustwording van mogelijkheden binnen het vakgebied richting de toekomst. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een persoonlijk werkplan, waar jij direct na de TOP-dag het verschil mee kan maken! Wij zijn deze dag te gast bij Boode in Bathmen, een begrip in de regio!

Programma

09.30 uur inloop
10.00 uur ontbijt
11.00 uur welkom door voorzitter Annelies Bessels en locatie Boode in Bathmen
11.15 uur inspiratiecollege 'HOSTWOMENSHIP' door Sara van Broekhoven en Kim van Stippent
12.45 uur lichte lunch
13.30 uur kleur geven aan het thema 'HOSTWOMENSHIP'
15.00 uur pauze
15.15 uur vervolg kleur geven aan het thema 'HOSTWOMENSHIP'
16.15 uur afronding
16.30 uur netwerkborrel en afsluiting 

Workshop 'HOSTWOMENSHIP'

Sara en Kim gaan ons vertellen hoe wij het verschil kunnen maken van veel doen naar iemand zijn! Zij introduceren skills die cruciaal worden in de toekomst. Er wordt ingegaan op het verschil tussen service & hospitality.
Directie- en managementondersteuners willen graag het verschil maken in de ondersteuning die wordt geboden aan de verschillende organisaties en managers. De grote vraag is: hoe?

Na de lunchpauze gaan we aan de slag met het verder ‘kleur geven’ aan het thema 'HOSTWOMENSHIP', door middel van de werkvorm: GraphicFacilition. Een werkvorm waarbij je wordt uitgedaagd meer van de plannen en ideeën die je met elkaar deelt, te visualiseren en te concretiseren. 

20181110_Sara van Broekhoven_a

Over Sara van Broekhoven

Sara is ervan overtuigd dat mensen zelf hun toekomst van werk kunnen ontwerpen als ze het nut ervan inzien. De toekomst van werk wordt namelijk rigoureus anders en als het rigoureus veranderd is wordt het weer anders. 

20181110_Kim van Stippent

Over Kim van Stippent

Kim is een professionele, gedreven verbinder en business partner van Sara, ze is ambitie expert en (career) coach. Ze krijgt mensen in beweging, geeft energie, kan verbindingen leggen en gaat samen voor het beste resultaat!
Meer weten over Sara, Kim en de FutureTalentFactory klik dan even door.  

20181110_Boode foto

Boode in Bathmen

Zeg je Boode, dan zeg je beleving! Dit begint al bij de brasserie van Boode; trendy en sfeervol en dat maakt het tot dé plek om elkaar te ontmoeten voor lunch en diner. Smaakvol bereide gerechten en uiterst vriendelijk personeel zorgen voor het perfecte avondje uit!

Onze passie voor horeca maakt dat we een modern bedrijf zijn met trendzettende inrichting, vakbekwame medewerkers en een uitstekende keuken. In ons drankenaanbod kiezen we bewust voor biologische koffie, zuivere wijnen en sterke merken en al onze gerechten worden met passie klaargemaakt, veelal met dagverse en lokale ingrediënten.
Maar bij Boode beleef je méér; uitgaan, fullservicecatering, feesten, trouwen, events en bedrijfsbijeenkomsten! Wij streven naar hoge kwaliteit, gezelligheid, een goede sfeer en oprechte gastvrijheid. Dat doen ze al generaties lang, inmiddels al meer dan 165 jaar! 

Sandton_IJsselhotel_Building_1

Overnachten?

Wil je er een stedentripje Deventer van maken? Dat kan! Onze begunstiger het Sandton IJsselhotel in Deventer heeft een aantrekkelijk arrangement voor je samengesteld. 
Cosy Room voor € 95,--
Cosy Room IJsselzicht € 105,--
Charme Room: € 115,--
Suite: € 145,--
De genoemde prijzen gelden per kamer, exclusief ontbijt € 15,-- p.p.. 

Voor boekingen en meer informatie voor een heerlijk weekendje Deventer, neem je contact op met Laura Lustig, salesmedewerker Sandton IJsselhotel, tel. 0570-667080. Geef aan dat het om het NVD-arrangement TOP-dag gaat. 

Het Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Een uitzicht waar je van kunt genieten vanuit je kamer en in het bijzonder vanaf het topterras. Of verruil het uitzicht met een bezoek aan Deventer door met het pontje de IJssel over te steken naar het centrum. Ook Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een bezoekje meer dan waard. Naar onze locatie in Bathmen is het slechts 25 minuutjes rijden.
 

Meer informatie en aanmelding

De eigen bijdrage bedraagt € 35,00 voor leden/begunstigers en € 47,50 voor gasten. Betaling loopt via iDeal. Na ontvangst van de betaling is je aanmelding pas definitief. 

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst. De aanmelding sluit op 2 november 2018. 

Wil je een kwitantie voor deze bijeenkomst? Geef dit dan aan op het formulier. Wij zorgen er dan voor dat jouw kwitantie klaarligt op de dag van aankomst. Bij afmelding na 2 november 2018 en bij no-show vindt er geen restitutie van de eigen bijdrage plaats. Dit geldt ook voor gasten. 

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directiesecretaressen en managementassistenten die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. 

Contactpersoon

De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Jolanda Bronsvoort, vicevoorzitter
M 06 - 29 75 19 16

Sponsoren

FutureTalentFactory 
Boode in Bathmen
Sandton IJsselhotel