Alv en TOP-middag regio Limburg

Alv en TOP-middag regio Limburg

Graag nodigen wij je uit deel te nemen aan de algemene ledenvergadering en TOP-middag op zaterdag 9 juni 2018. Deze dag zijn we te gast bij Beachclub Degreez in Panheel. 

De alv en TOP-middag / theatercollege 'als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden' wordt mede georganiseerd door de regio Limburg. 

Programma

09.30 uur: ontvangst
10.15 uur: alv
11.15 uur: pauze
11.30 uur: vervolg alv
12.15 uur: lunch
13.15 uur: TOP-middag / theatercollege
14.30 uur: pauze
14.45 uur: TOP-middag / workshop 1
15.30 uur: TOP-middag / workshop 2
16.05 uur: afsluiting
16.30 uur: netwerkborrel
17.15 uur: einde 

Theatercollege: 'als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden'

Je eigen lichaamstaal beïnvloedt voor 93% wat anderen denken of voelen over jou. Als je congruent communiceert, dan word je geliefd en vertrouwd. Als je de verkeerde signalen uitzendt (vaak zonder dat je het weet), dan zullen je carrière, relaties en zelfzekerheid er onder lijden. 95% van alle personen brengt met hun lichaamstaal elke dag een heel andere boodschap over dan ze echt bedoelen. Waarom zou je het risico lopen om verkeerd verstaan te worden als je het kunt vermijden? 

Daarnaast kun je op basis van het lezen van de lichaamstaal en de kennis hierover je EQ positief beïnvloeden. Tijdens de presentatie krijg je inzicht in onze aanpak en laten wij je dit zien en beleven.
 
Het creëren van positieve verandering daar staat Bluegg voor. Bluegg helpt organisaties en mensen om emotioneel intelligenter te worden om zo succesvoller te zijn. Zij maken gebruik van hun unieke expertise in Lichaamstaal voor Business en zijn leading partner bij de #1 van de wereld op het gebied van Lichaamstaal trainingen voor Business. Voor de emotionele-intelligentie-programma’s beschikken zij over geaccrediteerde EQ assessment van Six Seconds (USA).

Eddy Vandeweyer
Eddy Vandeweyer
Stephan in de Braekt
Stephan in de Braekt

Locatie

Een stijlvolle beachclub zomer en winter. Een stijlvol decor. Een schitterende ligging aan het water. Een aangename en ontspannen ambiance. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag én wil worden. Beachclub Degreez. De locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Een exclusieve productpresentatie, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event. Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Beachclub Degreez, onvergelijkelijk beleven en genieten.
 
Wij zien je graag op zaterdag 9 juni 2018 bij Beachclub Degreez voor de alv en of het theatercollege ‘Als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden’.

Beachclub Degreez vergadering

Partnerprogramma

Wil je er samen met je partner een weekendje Limburg van maken? Dat kan. Voor de partners van onze leden en begunstigers hebben we een actief programma samengesteld om kennis te maken met het witte stadje Thorn en met het Limburgse goud. Een dag te voet erop uit. Het programma is als volgt:

10.00 uur vertrek (in het centrum van Thorn) voor een stadswandeling Thorn met als extra een film over de historie van Thorn en een bezoek aan de imposante Abdijkerk.
12.30 uur lunch (kop aspergesoep, twee broodjes, kop koffie/thee)
13.30 uur vertrek te voet met gids voor bezoek aan een aspergeboerderij en aspergeveld, met aansluitend bezoek aan Kapel onder de Linden
Einde rond 16.00 uur.

De kosten bedragen € 30,00 per persoon, te voldoen bij aanmelding. 

Minimum aantal deelnemers 10.

TIP: 
Onze landelijke begunstiger Fletcher Hotels heeft een hotel in Thorn. Zowel in Thorn (3*) als in Roermond (4*), bieden ze ons 10% korting op hun Best Available Rate op hun website, voor een voor- en/of na-overnachting. Reserveren kan rechtstreeks bij het hotel onder vermelding van NVD.

Zie ook 'overnachten'.

Kosten en inschrijven

De eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 35,00 voor leden/begunstigers en voor gasten € 47,50. Betaling loopt via iDeal. Na ontvangst van de betaling is je aanmelding pas definitief. Deelname aan de alv is gratis en uitsluitend bestemd voor leden. Neem je deel aan de alv en de lunch, dan betaal je € 25,00. 

0 ik ben lid en neem deel aan de alv / gratis
0 ik ben lid en neem deel aan de alv en de lunch / kosten € 25,00
0 ik ben lid en neem deel aan de alv, de lunch en de workshop / kosten € 35,00
0 ik ben begunstiger en neem deel aan de lunch en de workshop / kosten € 35,00
0 ik ben gast en neem deel aan de lunch en de workshop / kosten € 47,50
0 ik ben lid/begunstiger en mijn partner neemt deel aan het partnerprogramma / kosten € 30,00

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies een van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers voorrang krijgen. De aanmelding sluit op 30 mei 2018.

Wil je een kwitantie van deze bijeenkomst? Geef dit dan aan op het formulier. Wij zorgen er dan voor dat je kort voor de bijeenkomst je kwitantie per mail ontvangt. 

Bij afmelding na 30 mei 2018 en bij no-show vindt er geen restitutie van de eigen bijdrage plaats. Dit geldt ook voor gasten. 

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directiesecretaressen en managementassistenten die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. 

Contactpersonen

De organisatie van deze dag is in handen van NVD-regioteam Limburg en Jolanda Bronsvoort (vicevoorzitter).

Overnachten

Wil je de files vermijden en ontspannen aan deze dag beginnen?
Mooie gelegenheid om een overnachting te boeken en deze dag te combineren met een bezoek aan de binnenstad van Roermond of te winkelen in het alom bekende outlet center (ook op zondag geopend). 

Kijk voor overnachting naar het aanbod van onze begunstiger Fletcher Hotels bij Partnerprogramma. 
Heb je andere wensen voor jouw verblijf in Limburg, wij adviseren je graag. Stuur je mail naar .

Overnachten is voor eigen rekening en dient rechtstreeks bij het hotel van je keuze geregeld te worden.

Sponsoren

Beachclub Degreez
Bluegg