Alv en TOP-middag regio Limburg

Alv en TOP-middag regio Limburg

De tweede landelijke bijeenkomst van 2018 vindt plaats op een prachtige, zonnige dag. We worden hartelijk ontvangen bij Beachclub Degreez in Panheel. Een Beachclub in Limburg, wie had dat verwacht?

De schitterende ligging, aan de Limburgse Maasplassen, zorgt voor een unieke sfeer en een aangename en ontspannen ambiance. Gastvrijheid, pure beleving en eersteklas service staan hoog in het vaandel bij Degreez. Deze stijlvolle Beachclub vormt zowel in de zomer als in de winter een uniek decor voor een inspirerende vergadering, een exclusieve productpresentatie of een onvergetelijke Beach Wedding. 

Gedurende de ochtend staat de alv op het programma, waarin een toelichting wordt gegeven op de jaarrekening 2017 en de portefeuille van de vicevoorzitter en de voorzitter. Daarnaast vindt er een stemming plaats omtrent de bestuurssamenstelling: 
- Ria Hoekzema wordt herkozen als penningmeester
- Cindy Romczyk treedt af als regiobestuurder Overijssel
- Hermien Deusjen wordt benoemd als regiobestuurder Overijssel

Hermien Deusjen, regiobestuurder Overijssel
Hermien Deusjen, regiobestuurder Overijssel

TOP-middag: 'als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden'

Het middagprogramma wordt verzorgd door Eddy Vandeweyer en Stephan in de Braekt van Bluegg. Bluegg helpt organisaties en mensen om emotioneel intelligenter te worden en zo succesvoller te zijn. Zij maken daarbij gebruik van hun unieke expertise in Lichaamstaal voor Business. 

Bluegg staat voor het creëren van een positieve verandering. Lichaamstaal beïnvloedt voor 93% wat anderen denken of voelen over jou en als je de verkeerde signalen uitzendt (vaak zonder dat je het zelf weet) dan heeft dat een nadelige invloed op je relaties en je carrière. Waarom zou je het risico lopen om verkeerd verstaan te worden als je het kunt vermijden? 

We leren deze middag om een fenomenale eerste indruk te maken, wat de juiste houding is om een optimaal gesprek te voeren en waar je gaat zitten of staan om een goede communicatie te verzekeren. We leren herkennen of iemand geïnteresseerd, angstig of opgewonden is en wat je zeker niet tijdens een gesprek doet (en waarom niet). Ook krijgen we tips om ervoor te zorgen dat iemand ons accepteert als gesprekspartner voordat we ook maar een woord spreken en hoe we met handgebaren onze boodschap effectiever kunnen overbrengen. 
Tijdens de workshops wordt uitleg gegeven over micro expressies en hoe je kunt herkennen of iemand de waarheid spreekt of niet. 

Netwerkborrel

Tijdens de afsluitende netwerkborrel op het terras wordt druk nagepraat over deze inspirerende middag. Na afloop ontvangen we een mooie goodiebag en hoopt iedereen op het "gouden Bluegg ticket" dat recht geeft op een gratis training door Bluegg. 

Foto's

Sponsoren

Beachclub Degreez
Bluegg