Onder de indruk van gastvrijheid

Onder de indruk van gastvrijheid

Een goede eerste indruk opent deuren en uit ervaring weten we wel hoe belangrijk het is een goede indruk achter te laten om impact te maken. Maar hoe doen we dat, hoe maken we onze gasten ‘onder de indruk’. Wij verwachten met de combinatie van locatie en workshop deze avond jullie zeker onder de indruk te krijgen. Met deze nieuwjaarsbijeenkomst geven we een mooi voorproefje naar de bijeenkomsten die wij het komende jaar voor jullie in petto hebben.

Programma

17.30 uur    Ontvangst met klein voorgerecht
18.00 uur    Welkom door NVD-regiobestuurder Marsha Luijten
18.15 uur    Introductie Kapellerput
18.45 uur    Workshop deel 1
19.30 uur    Diner
20.45 uur    Workshop deel 2
21.30 uur    Afronding workshop
21.40 uur    Koffie met zoetigheid en ‘naborrel’
22.15 uur    Einde programma

Workshop gastvrijheid & klantgerichtheid

Als organisatie kom je regelmatig in contact met klanten, gasten of bezoekers. Tijdens dit contact wil je professioneel en betrouwbaar overkomen. De mate van gastvrijheid en klantgerichtheid bepaalt grotendeels hoe je klanten jou (of jouw organisatie) beoordelen. 
Je klant verdient maximale aandacht en wil zich oprecht welkom voelen in jouw organisatie. Je wilt een goede relatie met je klant opbouwen en behouden. Als je kunt inspelen op de verwachtingen van de klant en ze zelfs kunt overtreffen, creëer je klanten die terugkomen en zelfs ambassadeur worden. 

Walter Fauser, Indrukmaker van Onder De Indruk, neemt ons tijdens de avond mee langs de verschillende aspecten die goede gastvrijheid kenmerken. Hij kijkt door de bril van de reis van de klant, de zogenaamde ‘Customer Journey'
Walter is overigens ook aanwezig bij het middagprogramma van de landelijke bijeenkomst op 13 januari in Kasteel Maurick te Vught. De indrukken die hij die middag opdoet, neemt hij mee naar deze nieuwjaarsbijeenkomst. 
Tijdens de workshop maakt Walter je bewust van de invloed van jouw presentatie en uitstraling en het effect hiervan op anderen in het kader van gastvrijheid en klantbeleving. Na afloop weet je hoe je door jouw manier van omgang persoonlijk, prettig en professioneel kunt overkomen en jezelf beter kunt presenteren. 

walter vierkant

Locatie

Kapellerput is een zelfstandig hotel met 97 hotelkamers en prachtig gelegen op een 25 hectare groot landgoed, dichtbij Eindhoven. Bijzonder zijn de unieke meeting concepten zoals exclusieve vergaderboomhut KABAN, HET HUIS VAN, pop-up buitenzalen en innovatieve werkruimte #DeVernieuwing. Kapellerput beschikt verder over een buitentheater, 20 conferentieruimtes, restaurant, hotelbar, private dining rooms en diverse terrassen.
Kapellerput staat voor innovatie, hoge kwaliteit, rust, ruimte, design, natuur, kleurrijke kunst, ontspannen sfeer en persoonlijke service en aandacht. Een goede balans tussen inspiratie putten uit de natuur, optimale gastvrijheid voor de gasten en werkplezier van de medewerkers is het uitgangspunt voor het brengen van MeetingGeluk(t). Het eigentijdse F&B product wordt gekenmerkt door een combinatie van vakmanschap, innovatie, regionale producten en een eigenzinnige twist met een hoog service- en kwaliteitsniveau. Vanzelfsprekend is er snelle wifi en parkeergelegenheid. Je bent van harte welkom.

Kapellerput Welcome Lobby

Sponsoren

www.onderdeindruk.nl
www.kapellerput.nl

Kosten en aanmelden

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 24 januari 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 27,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 24 januari 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

​De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Jacqueline van de Looy en Karla Vroege.