Haal het maximale uit jouw event

Haal het maximale uit jouw event

Vlak voor de officiŽle opening van het gloednieuwe vergader- en conferentiecentrum van het Carlton President hotel in Maarssen waren wij al te gast om de hypermoderne zalen met alle faciliteiten te bewonderen.

Workshop


Een inspirerende omgeving waar aan alles gedacht is en vergaderen uit het vaak saaie jasje is gehaald en een bijzondere ervaring wordt!

Natasja Torcquť van On Top Events vertelde ons alles over het succesvol organiseren van zakelijk evenementen en hoe je daar het maximale uit kan halen. Samira Salman liet zien hoe je online tools (social media, blogs en nieuwsbrieven) in kan zetten om je evenement kracht bij te zetten en het rendement ervan kan versterken. Maaike Hoogenboom van MetMij Hostess & Evenbegeleiding rondde de workshop af en vertelde hoe gastvrijheid zorgt voor een evenement dat niemand had willen missen en hoe vaak de kleinste dingen het grootste verschil maken.

Het Carlton President heeft ons verwend met een heerlijk diner waarmee de gezellige en leerzame avond werd afgesloten. Wederom: iedereen hartelijk dank voor weer een geslaagde bijeenkomst!

Carlton President Hotel Utrecht 1