Haal het maximale uit jouw event

Haal het maximale uit jouw event

Regio Utrecht nodigt je graag uit voor de workshop ‘Haal het maximale uit jouw event’ op woensdag 14 maart.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur  : ontvangst met een kleine bite
18.00 uur   : welkom door Janneke Welvaart (regiobestuurder) en korte introductie locatie
18.15 uur   : rondleiding locatie
18.45 uur   : workshop
20.15 uur   : buffet diner
21.30 uur   : afsluiting

Natasja Torcqué
Natasja Torcqué

Workshop

Iedereen kan tegenwoordig een evenement organiseren, maar hoe zorg je er nu voor dat het evenement ook echt resultaat oplevert en niet alleen maar geld kost? Natasja Torcqué, geeft samen met Samira Salman en Maaike Hoogenboom uitleg over hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw evenement een succes wordt, waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:
- Wat zijn meetbare doelstellingen en hoe kan je deze bepalen voor je evenement?
- Hoe maak je een goed projectplan en wat zet je hier allemaal in?
- Welke onderdelen zijn belangrijk bij de invulling van je evenement voor het behalen van je doelstelling(en)?
- Hoe evalueer je of de doelstellingen zijn behaald?
 
Natasja Torcqué is eigenaar van On Top Events – zij organiseert zakelijk evenementen van concept tot uitvoering. Zij gunt het iedereen het maximale uit hun evenement te halen en er ook zelf nog optimaal van te kunnen genieten. Samira Salman is een marketeer die organisaties helpt en adviseert over hoe je online (social media, blogs en nieuwsbrieven) en offline (events) slim combineert, zodat het elkaar versterkt en je daarmee een lange termijn relatie opbouwt met je doelgroep. Maaike Hoogenboom is de drijvende kracht achter MetMij Hostess & Eventbegeleiding. Een allround hostess die gelooft dat oprecht gastvrij zijn, zorgt voor een evenement dat niemand had willen missen! Zij helpt eventmanagers en bedrijven bij het inrichten van de hospitality. Haar filosofie; het zijn vaak de kleinste dingen, die het grootste verschil maken!

Locatie

Het Carlton President Hotel Utrecht ligt zeer centraal in midden Nederland vlak naast de A2. Het onlangs verbouwde Carlton President is een bijzondere locatie voor het houden van een unieke bijeenkomst of evenement. Zakenhotels zijn meer geworden dan enkel een plek om te werken en slapen. Het is de hele beleving die telt. Gasten willen geïnspireerd worden en zich vrij voelen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen op elk gebied. Bij Carlton President komt dit allemaal samen: een open en optimistische plek waar ruimte is voor persoonlijke groei. De centrale ligging, het lekkere gezonde eten en de fijne omgeving zorgen ervoor dat elke bespreking, conferentie, training of geconcentreerd werken perfect verloopt. Als het te laat is om nog terug te rijden dan biedt het Carlton President ook de mogelijkheid om te overnachten.

Carlton President Hotel Utrecht 1
Carlton President Hotel Utrecht 2

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op vrijdag 9 maart.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 9 maart en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Reineke Wels.

Sponsoren

Carlton President Hotel Utrecht - Logo
On Top Events - Logo
MetMijErbij - Logo