Vrouw en Leiderschap

Vrouw en Leiderschap

Regio Utrecht nodigt je graag uit voor de workshop ‘Vrouw en Leiderschap' op donderdag 31 mei.

Altijd al willen weten hoe we als secretaresses en management ondersteuners ook kunnen leidinggeven? Dat kun je ontdekken tijdens deze workshop op een uiterst sfeervolle locatie in Amersfoort.

Annemarijke van Etten neemt ons bij Leerhotel Het Klooster mee in haar boek "Elke dag champagne", een boek over het leidinggeven door vrouwen. Tijdens deze avond kun je haar volop vragen stellen en alle deelnemers krijgen haar boek mee ter inspiratie.

Schrijf je dus snel in!

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur  : ontvangst met een kleine bite
18.00 uur  : welkom door Janneke Welvaart (regiobestuurder) en korte introductie locatie
18.15 uur  : rondleiding locatie
18.45 uur  : workshop
20.15 uur  : buffet diner
21.30 uur  : afsluiting

Workshop

Annemarijke van Etten (1974) is een ervaren interimmanager en moeder van twee kinderen. Als praktisch strateeg zet ze het liefst mensen en teams in hun kracht. Ze heeft oog voor mens en resultaat en is sterk voorstander van een eerlijke en transparante stijl van leidinggeven. Ze geeft lezingen en presentaties over vrouwelijk leiderschap en wil met het boek ‘Elke dag champagne’ meer vrouwen enthousiasmeren en faciliteren om te genieten van het vak dat leidinggeven heet.

Belangrijke vragen voor Annemarijke zijn, wat komt iemand halen en wat komt iemand brengen? Hoe kan ik effectiever communiceren en hoe zet ik anderen nog meer in hun kracht?

‘Elke dag champagne!’ is gebaseerd op de vragen die vrouwelijke medewerkers vaak stellen (en mannelijke niet). In dit boek geeft zij inzicht in haar manier van werken. Wanneer je ingewikkelde zaken praktisch weet te vertalen, kom je makkelijker in de flow van goed leiderschap, zo is haar ervaring.

Goed leiderschap motiveert een team, geeft wederzijds energie en komt de bedrijfsvoering ten goede. Goed leiderschap betekent ook het inzetten van je intuïtie en doorvragen wanneer anderen stoppen. Aanvoelen dat er vragen nog niet beantwoord zijn, is een kwaliteit die vrouwen sterk ontwikkeld hebben. Van Etten wil zulke vrouwelijke kwaliteiten graag tot bloei laten komen tijdens deze avond.

63435-400

Locatie

Leerhotel Het Klooster is een plek van dubbel genieten. Je kunt hier eten, drinken en vergaderen, trouwen, feesten en overnachten. Daarnaast krijgen de studenten van onze hotelschool in de praktijk van alledag te maken met de verschillende facetten van hun vakgebied. Ze leren alles over gastronomie en gastvrijheid. En we nodigen je van harte uit om eens te ervaren hoe onze studenten dat doen.

Leerhotel het Klooster 1

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op dinsdag 29 mei.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 29 mei en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Cornelike Westeneng.

Sponsoren

elke-dag-champagne-annemarijke-van-etten
logo leerhotel het klooster