Informatiebeveiliging... Wat kun je er zelf aan doen?

Informatiebeveiliging... Wat kun je er zelf aan doen?

Privacy gevoelige informatie wil je liever niet op straat hebben. Meer weten? Deze workshop hebben wij niet willen missen.

We zijn vanavond te gast bij het totaal vernieuwde Van der Valk Hotel in Heerlen.

Verslag

Na een heerlijke zomer komen we weer bijeen in het vernieuwde 4-sterren Van der Valk Hotel Heerlen. Op het terras is het vandaag nog heerlijk toeven en we genieten van het zonnetje, een heerlijk drankje en hapje en het prachtige uitzicht over landgoed Terworm.
 
Ninotchka heet iedereen van harte welkom en vraagt nieuw lid Mirian Eijkelberg naar voren om zich kort aan ons voor te stellen. Daarna nemen Dominika Beijer en Kristien van der Valk het woord en zij vertellen iets over de rijke familiegeschiedenis van het Van der Valk concern en het Green Key Keurmerk waarover Van der Valk Hotel Heerlen beschikt. Aansluitend nemen ze ons mee voor een rondleiding, waarbij we een goed overzicht krijgen van de vele mogelijkheden die dit hotel te bieden heeft, 189 ruime en comfortabele hotelkamers, 6 nieuwe, multifunctionele zalen, een modern en internationaal georiënteerd à la carte restaurant, een multifunctioneel live-cooking restaurant en nog veel meer.
 
Na de rondleiding is het prima aanschuiven in het life-cooking restaurant dat speciaal voor ons vanavond geopend is, het smaakt allemaal voortreffelijk en er is volop gelegenheid om te netwerken.

De workshop van vanavond gaat over informatiebeveiliging en wat wij daar zelf aan kunnen doen.
Mark Dresen, Security Officer bij Koraal praat ons bij over hacking, phishing en andere actuele onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo komt de AVG uitgebreid aan bod maar ook datalekken, social engineering, social media, smishing en het beheer van wachtwoorden. Kortom een avond vol bewustwording met vele eyeopeners. In de handout van Mark kunnen we alles nog eens rustig nalezen.
 
We sluiten de avond af met koffie/thee en zoetigheden en bij vertrek ontvangt eenieder een mooie goodiebag van de locatie.
 

Sponsors

www.koraalgroep.nl
www.hotelheerlen.nl