NotariŽle issues

NotariŽle issues

Op woensdag 16 mei 2018 zijn wij te gast in het 4 sterren luxe design Hotel Mabi City Centre te Maastricht.

Tijdens de workshop die avond wordt ingegaan op verplichte én op onverplichte mogelijkheden die het notariaat biedt.
De workshop wordt gegeven door mr. dr. Hubert-Jan van Boxel (1968) die zelf notaris is geweest.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Workshop

Bijna iedereen komt in zijn leven wel eens bij de notaris. Dat gebeurt als je een huis koopt of verkoopt, als je gaat samenwonen en een samenlevingsovereenkomst sluit of als je gaat trouwen onder huwelijkse voorwaarden.
Ook voor het maken van een testament is tussenkomst van de notaris wettelijk verplicht.
Vaak gaan mensen naar de notaris ‘omdat het moet’. Maar er is ook een andere kant: Je kunt ook naar de notaris gaan omdat het kán. Niet iedereen is zich bewust van zaken die pro-actief geregeld kunnen worden en die kunnen leiden tot een goede vermogensplanning of andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan goede risicoplanning bij het runnen van een eigen bedrijf of het opzetten van een eigen vereniging of stichting.
Wil je een bepaald onderwerp tijdens deze workshop belicht hebben, stuur jouw vraag dan uiterlijk 1 mei  a.s. per mail. De heer Van Boxel is bereid hier nader op in te gaan zonder jou daar als persoon bij te betrekken als je er de voorkeur aan geeft om dit in anonimiteit te behandelen.

Hubert-Jan .jpg
Hubert-Jan .jpg

Locatie

Hotel Mabi City Centre is een luxe boutique hotel, gehuisvest in de voormalige Mabi City Centre bioscoop, in hartje centrum Maastricht. Een hotel voor gasten die niet gewoon erbij willen horen en het liefst hun eigen verhaal creëren. Vertoeven in het Mabi City Centre Hotel betekent fantasie de vrije loop laten en verhalen zelf tot leven brengen; een knipoog naar gecensureerde film-scènes van vroeger. Binnen de muren van Mabi City Centre Hotel, middenin het historische centrum van Maastricht nabij de Markt, ontstaat een wereld die aanmoedigt om uw eigen script te schrijven dat zich afspeelt tegen een chique decor in flamboyante art-deco-stijl uit de jaren ’20 naar hedendaags design. Een nieuwe beleving van vrijheid, gefaciliteerd door persoonlijke service en luxe faciliteiten.

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 9 mei 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,-- voor leden/begunstigers en € 15,-- voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 8 mei 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marjo Lardinois, telefoonnummer 06-20745907 en Meijke van Noorden, telefoonnummer 06-38646248.

Sponsors

www.mabihotel.nl
www.orangefox.nl