NotariŽle issues

Op woensdag 16 mei 2018 zijn wij te gast in het 4 sterren luxe design Hotel Mabi City Centre te Maastricht.

 

Verslag

We zijn 16-05-2018 te gast in het 4 sterren luxe design hotel Mabi City Centre in het centrum van Maastricht. Na het welkomstwoord van Ninotchka en Mounir Zemzem namens Mabi, is er volop gelegenheid om te netwerken. Na een heerlijk diner is het dan tijd voor onze interactieve workshop ‘notariële issues’.

Rondleiding
Het hotel is gehuisvest in de voormalige Mabi City Centre bioscoop. Als gast kun je je fantasie de vrije loop laten en verhalen zelf tot leven brengen; een knipoog naar gecensureerde filmscènes van vroeger. De art-deco stijl uit de jaren 20 is vertaald naar een hedendaags ontwerp. Het hotel beschikt over 55 kamers. We nemen een kijkje in een witte en zwarte kamer. Het behang op de hotelkamer vertelt een eigen verhaal. Een kleurboek voor volwassenen stimuleert de creativiteit van de gasten. Een echte aanrader is de cinema Plush & Bubblegum. Mabi staat garant voor beleving van vrijheid in combinatie met persoonlijke service en luxe faciliteiten.
 
Workshop
Mr. dr. Hubert-Jan van Boxel is verantwoordelijk voor de workshop ‘notariële issues’. Hij neemt ons mee in een breed scala van onderwerpen. Wanneer maak je een testament en welke zaken kun je zelf regelen door middel van een codicil? Hubert-Jan illustreert verhalen met ludieke voorbeelden.
 
Afsluiting
We sluiten de avond af met een drankje en iets lekkers én we worden ook nog eens verrast met een goodybag. We kijken terug op een inspirerende leerzame avond met dank aan Hubert-Jan van Boxel voor zijn input en het team van hotel Mabi City Centre voor de gastvrije ontvangst.
 

Sponsors

www.mabihotel.nl
www.orangefox.nl