Inspiratie voor je interieur?

Het jaarlijkse bedrijfsbezoek, met dit jaar als titel “Inspiratie voor je interieur”, vindt plaats op 12 maart 2018.
We zijn te gast bij onze begunstiger Ploemen Interieur te Sittard en het is een avond boordevol kennis en inspiratie op het gebied van interieur geworden.

Verslag

Ploemen Interieur bestaat al bijna 35 jaar en is een echt familiebedrijf. Sinds 1983 gevestigd in het huidige pand aan de Rijksweg Noord in Sittard. Eigenaar en interieurarchitect Bart Ploemen heeft het bedrijf van zijn ouders overgenomen en met succes voortgezet.
 
We worden welkom geheten door Ninotchka, zij richt een bijzonder welkom aan onze gasten en nieuwe begunstigers. Daarna stellen onze nieuwe leden  Winny Koolen, Esther van Lier en Ellen Otten zich kort voor.
Vervolgens krijgt Daniëlle Zemzem van Ploemen Interieur het woord, zij geeft een korte toelichting op het programma voor vanavond.
 
Tijdens het heerlijke buffet is er volop gelegenheid tot netwerken. Daarna verdelen we ons in 4 groepjes en gaan op pad voor de rondleiding. Tijdens de rondleiding worden vier producten uitgelicht. We leren veel over bureaustoelen, ledverlichting, een bank met ontelbare mogelijkheden en de gloednieuwe waterhaard.
 
Tijdens de daaropvolgende workshop vertelt Bart Ploemen met veel passie over zijn vak. We krijgen inzage in de werkwijze van Ploemen Interieur en er zijn enkele praktijkvoorbeelden. Ook komen twee klanten aan het woord die een toelichting geven op de samenwerking met Ploemen Interieur. En voor wie een originele manier zoekt om de bij de tijd te blijven is de website www.dankjedekoekoek.nl zeker een aanrader.
 
We sluiten de avond af met koffie/thee en zoetigheden en bij vertrek ontvangt eenieder een goodiebag met daarin foldermateriaal om de nodige inspiratie voor thuis en/of op kantoor op te doen.
 

Sponsor

www.ploemen.nl