Inspiratie voor je interieur?

Inspiratie voor je interieur?

Ploemen Interieur bestaat al bijna 35 jaar en is een echt familiebedrijf, sinds 1983 gevestigd in het huidige pand aan de Rijksweg Noord in Sittard. Eigenaar en interieurarchitect Bart Ploemen heeft het bedrijf van zijn ouders overgenomen en met succes voortgezet. 

Het maximum aantal deelnemers voor deze avond is 50.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur - Ontvangst met hapje en drankje
18.00 uur - Welkomstwoord door regiobestuurder NVD en aansluitend door vertegenwoordiger van de locatie
18.15 uur - Rondleiding en inwendige mens versterken
19.15 uur - Workshop: Voel je thuis op kantoor; inspiratie voor je interieur
20.30 uur - Afsluitend drankje en gelegenheid tot netwerken en speed-advies
21.00 uur - Einde.

Workshop

Voel je thuis op kantoor; inspiratie voor je interieur. Wat is de juiste indeling voor je kantoor? Waar moet je op letten bij het kiezen van (kantoor)meubilair? Welke soort(en) raambekleding kies je? Hoe maak je een ruimte “gezellig” zodat jij je overal thuis voelt, ook op het werk? Welke verlichting heb je nodig op welke plek? Welke kleuren en materialen geven rust en inspiratie? Een aantal vraagstukken die aan bod komen in deze workshop, waarin Bart Ploemen zijn werkwijze laat zien en de stappen die hierbij komen kijken. Ook een aantal voorbeelden van gerealiseerde interieurs en projecten komen aan bod. Doel is altijd dat jij je thuis voelt in een verrassend interieur dat naadloos aansluit op wie je bent of wat je wilt uitstralen als bedrijf. Ook als office manager krijg je op je werk vaak te maken met deze vraagstukken. Heb je flexplekken of heeft iedereen nog traditioneel zijn eigen plek? En hoe kun je ervoor zorgen dat jullie klanten en gasten zich welkom voelen in een vaak koude kantooromgeving? Speed-advies. Na afloop van het programma kunnen jullie brandende, korte interieurvragen voorleggen aan Bart en Daniëlle. De tijd is beperkt, dus bereid je goed voor en neem een foto van de situatie mee, eventueel plattegrond en formuleer je vraag helder en duidelijk. Een 5-minuten advies kan vaak al creatieve en verhelderende ideeën opleveren die je zelf kunt toepassen op de situatie. Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan we samen op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en te inspireren. Gaan jullie mee?

Locatie

Vanaf de eerste dag richt Ploemen Interieur zich zowel op de particuliere markt als op de projectmarkt. Je bent hier aan het juiste adres voor kleine of grote veranderingen in je interieur: van losse meubels, verlichting of stoffering tot complete turn-key oplossingen. Het kleine hechte team onderscheidt zich door altijd te zoeken naar doordachte oplossingen gericht op de langere termijn. Oplossingen die je bedrijf de gewenste uitstraling geven en jullie kernwaardes uitdragen, zowel naar jullie klanten als personeel. In dit proces doorlopen zij zowel op woon- als werkgebied verschillende stappen om tot een gedegen advies te komen. Een ontspannen benadering, persoonlijk advies over kleur- en materiaalgebruik, aangevuld met een 2D of 3D-ontwerp maken dat ze een zeer realistisch beeld van het eindresultaat kunnen laten zien. Het gehele proces van ontwerp tot realisatie wordt begeleid door een team van professionals en mensen met gedegen kennis en passie voor het vak.

Ploemen Interieur
Ploemen Interieur

Sponsor

www.ploemen.nl

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 5 maart 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,-- voor leden/begunstigers en € 15,-- voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 4 maart 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marjo Lardinois telefoonnummer 06-20745907 en Ninotchka Tilburgs telefoonnummer 06-55762444.