Stijlvolle slotavond van 2018

We sluiten in NVD-verband stijlvol af bij  Kasteel Doorwerth.  Mooi om te zien dat de dresscode ‘feestelijk’ bijdraagt aan deze slotavond, net als de ontvangst door ‘kasteelheer’ en workshopleider Michiel van der Steen.

Kasteel Doorwerth

We zijn te gast bij Kasteel Doorwerth en Kasteelcafé De Zalmen. Regiobestuurder Elise Bloem verwelkomt nieuwe leden, zet jubilarissen in het zonnetje en spreekt de vertrekkende regioteamleden Ilona Heres en Bianca Lamers toe. Veel dank voor hun inzet in regio Gelderland!
Kasteelmanager Carine van Ketwich Verschuur neemt ons mee in de historie van het kasteel. Rond 1250 gesticht als houten burcht, later door verschillende eigenaren verbouwd en na de Tweede Wereldoorlog bijna volledig herbouwd. Het kasteel huisvest de collecties van 4 musea en is als onderdeel van Geldersch Landschap & Kasteelen opengesteld voor publiek. Het kasteel is recent op tv geweest als decor voor Gordon in Wonderland, en over een van de interessante bewoners schreef Helle Haase Mevrouw Bentinck of Onverenigbaarheid van karakter. Een ware geschiedenis. (tweedehands verkrijgbaar, bv via www.boekwinkeltjes.nl)

Workshop theatersport

Terwijl het kasteelcafé het voor-, hoofd- en nagerecht verzorgt, neemt Michiel van der Steen ons mee in de theatersport: de teamactiviteit als bowlen en survival niet meer helpen … We ervaren hoe hij ons in beweging krijgt en improviserend acts laat opvoeren. Wat te denken van het orakel van Delphi voor het antwoord op al uw toekomstvragen. Of een spontaan sprookje dat uit 10 zinnen wordt opgebouwd. Ook de blind date met 4 verschillende personen brengt de sfeer in deze avond. Het slotstuk is een machine waarin iedereen met een eigen beweging bijdraagt aan het NVD-netwerk. Voor een teamactiviteit waar energie, plezier en teamspirit centraal staan, is theatersport zeer geschikt. 

Afsluiting

Vol energie en in de watten gelegd op deze prachtige plek, wensen we elkaar mooie feestdagen toe. De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar is de landelijke ALV, dit keer in Gelderland. De TOP-middag gaat over Persoonlijk en effectief communiceren via 2 workshops: ‘Beren op de weg’ en ‘Presenteren en pitchen’. De volgende regiobijeenkomst is op 29 januari, dan gaan we aan de slag met Ethiek in het werk van assistants. Deze workshop verzorgt Brigit de Lange van Dilemma-assist. 

Sponsoren

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Kasteel Doorwerth en Kasteelcafé De Zalmen. 

Kasteel Doorwerth
De Zalmen
Michiel van der Steen.PNG