Stijlvolle slotavond van 2018

Stijlvolle slotavond van 2018

We sluiten het jaar af met een feestelijke avond op een locatie in stijl. Michiel van der Steen van Enterstainment verzorgt een sprankelende workshop met een overwegend ontspannend karakter. We zijn deze avond te gast bij Kasteel Doorwerth. Passend bij deze avond is de dresscode 'feestelijk'. 

Programma

17.30 Binnenkomst gasten
18.00 Openingswoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.15 Welkom door locatie en gelegenheid het kasteel te verkennen
19.00 Warming-up en voorgerecht
19.45 Workshop theatersport
20.15 Hoofdgerecht
21.00 Afsluiting en dessert
21:15 Gelegenheid tot netwerken
22:15 Einde bijeenkomst

Michiel van der Steen
Michiel van der Steen

Workshop

Als bowlen en survival niet meer helpen ...
Theatersport is een dynamische en zeer interactieve vorm van improvisatietheater die veel als teambuilding wordt gebruikt. Vrijwel iedereen die wordt vrijgelaten in deze wereld van creativiteit, lol en vrijheid, blijkt volop ideeën te hebben.

Over de workshopleider:
Michiel van der Steen van Enterstainment over mensen in beweging zetten:
"Als persoon ben ik laagdrempelig, puur en aimabel. Door mijn inlevingsvermogen en oprechte interesse in anderen, voelen zij zich op hun gemak. Daarbij gebruik ik theatersport en humor als inzet om veranderingsprocessen op gang te brengen. Mensen in beweging brengen in een veilige omgeving. "

Locatie

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. In het kasteel zijn drie musea te bezoeken. Op de stuwwal erachter ligt een afwisselend heuvellandschap met bossen, akkers en weilanden waar het heerlijk wandelen of fietsen is. Door de eeuwen heen zijn in kasteel Doorwerth (jacht)partijen en feesten gehouden en belangrijke beslissingen genomen. De zalen in het kasteel en de bijgebouwen lenen zich nog steeds uitstekend voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen, exclusieve diners en barbecues op het terras. Op de omliggende terreinen kunnen grootschalige evenementen gehouden worden.

Kasteelcafé De Zalmen is al jaren een unieke horecagelegenheid bij Kasteel Doorwerth. Wij zijn dagelijks geopend voor koffie, lunch of borrel. Op maandagen alleen in de vakantieperiodes. Ook kunt u De Zalmen exclusief huren voor een bijeenkomst. Kom en geniet van de relaxte atmosfeer in deze oeroude historische omgeving. De Zalmen is eten, drinken en beleven.
 

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 3 december 2018.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 3 december 2018  en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Ingeborg Los.

Sponsoren

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Kasteel Doorwerth en Kasteelcafé De Zalmen. 

De Zalmen