Sprinten met Scrum

Sprinten met Scrum

Zit je 's avonds op de bank "verliefd op je eigen huis" naar de tv te kijken, is er weer een nieuwe woontrend uit. Het is niet bij te houden. Waar is die tijd dat na 20 jaar de eikenhouten meubels en zelfgehaakte kleedjes nog steeds trendy zijn? Heb je net die nieuwe iPhone, komt er alweer een nieuwe uit......

We zijn te gast bij Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17.30 uur        ontvangst
18.00 uur        welkomstwoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.10 uur        welkom door locatie met aansluitend rondleiding, hapjes tussendoor
19.00 uur        workshop (zonder pauze)
20.45 uur        walking dinner en gelegenheid tot netwerken
22.00 uur        einde bijeenkomst 

Workshop

Klant-, marktbehoeftes en de maatschappij veranderen ontzettend snel, gedreven door de technologische ontwikkelingen. We zien het in alles om ons heen; als persoon en als organisatie. Iedereen kent wel voorbeelden van projecten die een jaar of langer duren, wel honderd duizenden euro's of zelfs miljoenen kosten en dan uiteindelijk ergens in de prullenbak belanden.
Hoe kun je producten en diensten aanbieden die blijven aansluiten bij de behoefte van de klant? Scrum biedt de oplossing.

Scrum is één van de frameworks binnen het Agile gedachtengoed. Het kent zijn oorsprong in de IT en is daar zeer succesvol gebleken. Buiten de IT wordt deze werkwijze ook steeds meer toegepast in business afdelingen als Marketing, Sales, HR en Finance.
Scrum helpt om in teamverband op een effectieve en flexibele manier producten te ontwikkelen. Het is gebaseerd op 3 pilaren: transparantie, inspectie en adoptie.Tijdens de workshop ga je interactief en praktisch Scrum ervaren. Na de workshop ken je de basisprincipes van Scrum en weet je deze te vertalen naar je eigen omgeving.
 

Marlon Knaken
Marlon Knaken

Over de workshopleider:
Marlon Knaken heeft ruim 10 jaar ervaring met productontwikkeling in multidisciplinaire teams en o.a. Scrum bij grote financials als ASR, OHRA, Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden. Hij is in deze dynamische omgeving nauw betrokken bij de implementatie ervan en kent ook de traditionele projectaanpak met zijn eigen voor- en nadelen.
De financiële dienstverlening is een concurrerende markt waarin de eisen van de klant en toezichthouder enorm zijn. Het aanbieden van kostenefficiënte producten die aansluiten bij de behoefte van de klant is dan ook een enorme uitdaging waarbij wetgeving en eisen ook steeds verder toenemen. 

Locatie

Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12 ligt op een steenworp afstand van Arnhem en direct aan de A12 bij Duiven. Het is daardoor goed bereikbaar vanuit meerdere aangrenzende snelwegen.
Met maar liefst 12 modern ingerichte multifunctionele zalen is het een perfecte locatie voor een succesvolle cursus, vergadering, conferentie, productpresentatie, training, seminar of feestelijke bijeenkomst.
Er is een sfeervol restaurant met een luxe à la carte kaart maar ook een luxe Live Cooking keuken op de tweede etage waar een prachtig buffet geserveerd kan worden.
Het hotel telt 148 kamers, waarvan vier luxe suites op de dertiende verdieping met prachtig uitzicht over Arnhem en omstreken. De royale hotelkamers beschikken over een luxe badkamer met whirlpool en rainshower.
De veertiende etage is ingericht als wellnessruimte en biedt faciliteiten als een fitnessruimte, zwembad, sauna’s en beautysalon.

foto1
foto2

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 23 oktober 2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 23 oktober 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Bianca Lamers.

Sponsor

logo Vd Valk