English for Assistants

English for Assistants

'I always get my sin'.

Vanavond volgen wij een compacte opfrisworkshop door John Gration, native speaker English.

We zijn te gast bij
Bouw & Infra Park.

Workshop

John begint de workshop kort in het Nederlands en schakelt daarna over naar het Engels.
Hij geeft ons het volgende advies: schaam je niet in het Engels te praten, probeer het gewoon en wees je ervan bewust dat een Engelsman geen Nederlands kan en het dus prima is dat jij in het Engels probeert te spreken.
Enkele tips om je Engels te verbeteren: praat eens Engels met een collega, lees een Engelstalig boek of krant, kijk naar de BBC of een film zonder ondertiteling.

Het is niet handig verslag te doen van de inhoud van deze workshop. Daarom vind je de handout hier en kun je die zelf rustig doorlezen. Er staan enkele opdrachten in die je kunt maken. De antwoorden vind je hier.

Locatie

Het Bouw & Infra Park is een unieke congres-  en evenementenlocatie in Harderwijk aan de rand van de Veluwse bossen, verdeeld over twee monumentale gebouwen van een voormalige kazernecomplex.
Het terrein is een industrieel gebied waar o.a. het Soma College is gehuisvest, dé vakopleiding voor de infra. Door de rondleiding krijgen we een mooi beeld van de manier waarop 'infrabouwers' worden opgeleid 
Er is een Grand Café met terras en de sfeervolle foyer vormt een ontspannen omgeving voor een informele borrel of een heerlijke lunch. Wij genieten er van een uitgebreid buffet.
Daarnaast is er een hotel met 29 comfortabele hotelkamers.
Naast bijzondere gebouwen beschikt de locatie ook over een uitgestrekt buitenterrein en twee evenementenpleinen. Er kunnen tenten en podia opgebouwd worden bij grotere evenementen. Ook voor een sportieve vergaderbreak of ontspannen teambuildingactiviteit is er volop buitenruimte aanwezig.
 

Sponsoren

Courtesie Inernational Business Affairs

Bouw & Infra Park