English for Assistants

English for Assistants

Steenkolen Engels: wij Nederlanders zijn er ontzettend goed in. Je kent het wel: zo’n ‘Louis van Gaaltje’ : it’s a question of time before …. of deze: we are running after the facts….
Natuurlijk maken wij deze fouten niet maar zo af en toe je kennis opfrissen en opschudden, kan geen kwaad. En dat gaan we vanavond doen!

We zijn te gast bij
Bouw & Infra Park.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17.30 uur        ontvangst
18.00 uur        welkomstwoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.10 uur        welkom door locatie met aansluitend rondleiding
18.30 uur        voorgerechtje of aperitief met hapje
19.00 uur        workshop (zonder pauze)
21.00 uur        diner/buffet en gelegenheid tot netwerken
22.00 uur        einde bijeenkomst 

Antoinette Chin A Loi De Hoog
Antoinette Chin A Loi De Hoog

Workshop

Antoinette Chin A Loi De Hoog en John Gration geven een workshop  gericht op het verbeteren en professionaliseren van het Engels voor Executive Assistants. Praktische tips voor correspondentie zoals brieven en e-mails, telefoonbeantwoording, ontvangst van klanten maar ook andere documenten die een assistant vaak onder ogen krijgt. Op ludieke maar nuttige wijze krijgen jullie handvatten om de Engelse taal, die zoveel valkuilen heeft, te professionaliseren. Het wordt een interactieve sessie die jullie nog lang bij zal blijven!
 

Courtesie International Business Affairs is een organisatie die een brede dienstverlening biedt op het gebied van vertalingen, tolkdiensten, taaltrainingen en intercultureel advies in alle talen. Het meertalige team staat 24 uur per dag , 7 dagen per week klaar en is dus ook buiten kantooruren bereikbaar en inzetbaar met een taaldienst want sommige zaken hebben nu eenmaal haast.
Denk hierbij aan de vertaling van contracten, handleidingen, marketing materiaal, een jaarverslag, medische dossiers of andere documenten die een bepaalde expertise vereisen. Per vakgebied zoals juridisch, financieel, medisch of technisch, heeft Courtesie de juiste taalexpert die voldoet aan de
ISO-17100 certificering.
De taaltrainingen zijn geheel op maat gemaakt rekening houdend met de doelgroep. Zowel in groepsverband of individueel zijn de lessen te volgen.

Locatie

Het Bouw & Infra Park is een unieke congres-  en evenementenlocatie in Harderwijk aan de rand van de Veluwse bossen, verdeeld over twee monumentale gebouwen van een voormalige kazernecomplex. De locatie heeft alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst tot 1000 personen.
Het gezellige Grand Café met terras en de sfeervolle foyer vormen een ontspannen omgeving voor een informele borrel, een heerlijke lunch, een uitgebreid buffet of een walking dinner. Alles is mogelijk. 
Ook voor een meerdaagse bijeenkomst ben je aan het juiste adres. Het sfeervol ingerichte hotel beschikt over 29 comfortabele hotelkamers, daarnaast kunnen extra kamers bijgehuurd worden in het naastgelegen hotel.
Naast bijzondere gebouwen beschikt de locatie ook over een uitgestrekt buitenterrein en twee evenementenpleinen. Er kunnen tenten en podia opgebouwd worden bij grotere evenementen. Ook voor een sportieve vergaderbreak of ontspannen teambuildingactiviteit is er volop buitenruimte aanwezig.
Deze locatie is zowel in 2016 en 2017 uitgeroepen tot publiekswinnaar op basis van afgegeven reviews op het onafhankelijke reviewplatform MeetingReview. Ook won de locatie in 2016 brons en in 2017 zilver tijdens de verkiezing ‘Evenementenlocatie van het jaar’. Beide jaren werd het park regiowinnaar. Met vier vergaderhamers is dan ook aan alle kwaliteitsnormen voldaan.

CheeseWorks-0229 (Kopie)

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 6 juni  2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer
NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 6 juni  2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Elise Bloem.

Sponsoren

logo Courtesie
logo Bouw&Infra Park