Ik wil het écht! – het effect van een groeimindset in de (werk)relatie -

Ik wil het écht! – het effect van een groeimindset in de (werk)relatie -

In veel (werk)relaties gaan mensen uitdagingen aan. Ze spreken een verwachting uit en proberen hun doel te bereiken. Dat gaat vaak niet zonder slag of stoot. Of het nu gaat om een stap hoger op de arbeidsladder te zetten, het verbeteren van je gezondheid, het voornemen om meer vertrouwen te hebben in jouw aanpak of beter te plannen, het start altijd met de intrinsieke motivatie:
ik wil het! Maar er is een groot verschil tussen “ik wil het” en “ik wil het écht”. 

We zijn te gast bij
Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17.30 uur        ontvangst
18.00 uur        welkomstwoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.10 uur        welkom door locatie met aansluitend rondleiding
18.30 uur        voorgerechtje of aperitief met hapje
19.00 uur        workshop (zonder pauze)
20.50 uur        diner/buffet en gelegenheid tot netwerken
21.50 uur        einde bijeenkomst 

Workshop

Tijdens deze workshop worden deelnemers meegenomen in een zoektocht naar hun verlangen. Ze zullen ondervinden dat écht iets kan als zij dat willen. Daarbij komen thema’s als growth mindset, breinleren en positieve feedback aan bod. En daarbij zal niemand falen. Immers: “to fail” was niet meer dan een First Attempt In Learning. Het is een workshop die je anders laat kijken naar eigen verwachtingen, doelstellingen en uitdagingen.
 
Over de workshopbegeleiders:
Karel de Waal is jarenlang rector geweest op diverse scholen in het voortgezet onderwijs. In 2007 startte hij een nieuwe school (Citadel College) in Lent waar groeimindset en het geven van positieve feedback centraal in de school stond. Samen met Bram Verweij (teamleider) hebben zij kennis van de dagelijkse praktijk van Growth Mindset op de werkvloer, niet alleen naar leerlingen maar zeker ook naar collega’s en ouders. 

Bram Verweij

Bram Verweij

Locatie

Hotel De Keizerskroon bevindt zich naast Paleis Het Loo en was tot eind jaren 60 persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Het heeft een schitterende historie die te voelen is tot in de kleinste details van het hotel. Waar vroeger keizers en koningen leefden in weelde, is het nu genieten van een uitmuntende service. Er zijn 93 royale kamers. In de nabije omgeving is er genoeg te doen, te bezoeken en te bekijken: een wandeling of fietstocht maken door Kroondomein  Het Loo, een bezoek brengen aan Paleis Het Loo, de Apenheul of het Kröller-Müller museum. In restaurant Kingstreet is het mogelijk à la carte te dineren in een gezellige en huiselijke ambiance.

Keizerskroon_2
Keizerskroon_3

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. 
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Elise Bloem.

Sponsoren

logo Bilderberg