Nieuwjaarsbijeenkomst 'Veilig op reis in binnen- en buitenland'

Nieuwjaarsbijeenkomst 'Veilig op reis in binnen- en buitenland'

Reizen en veiligheid! Persoonlijke veiligheid in je werk of voor je trip in het buitenland kun je trainen. Waar let je op in risicovolle gebieden? Hoe reageer je op agressie? Wat is een veilige manier van reizen? Wat kun je doen als je ineens medische hulp nodig hebt? Hoe vermijd je risico’s en welke voorbereidingen tref je om te voorkomen dat je hiermee te maken krijgt?
Tom Brabers (Expat Preventive) en Ivo Dusch (Munckhof Business Travel) vertellen ons er meer over.

We zijn te gast bij Wijnfort Lent.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17.30 uur        ontvangst
18.00 uur        welkomstwoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.10 uur        welkom door locatie aansluitend rondleiding
18.45 uur        diner/buffet
20.00 uur        workshop (zonder pauze)
20.45 uur        netwerken met dessert, koffie/thee
21.30 uur        einde bijeenkomst 

Workshop

Met een paar handige tips en goede voorbereiding kan een reis naar en in het buitenland veiliger en daarmee leuker worden gemaakt zodat we volop kunnen genieten van de zaken die we willen doen. Reisvoorbereiding, vliegveld, taxi’s, hotels, lastig gedrag, top 5 do’s & dont’s en waarom we “rustig” moeten blijven bij een heftige gebeurtenis zijn onderwerpen die aan bod komen.
Wat is de booster-bag-scam? Waarom zijn officials soms corrupt? Hoe wordt onze koffer opengemaakt zonder dat we het merken? Zijn bedelaars zielig of is het georganiseerde criminaliteit? Wat is het verschil tussen zakelijk reizen of als backpacker reizen? Het is belangrijk ons bewust te zijn van de risico’s maar ook dat we door een goede voorbereiding en de juiste preventie veel kunnen voorkomen.

Expat Preventive helpt bedrijven, overheidsinstellingen en non profit organisaties de veiligheid van hun medewerkers voorop te stellen (o.a. door veiligheidstrainingen, assistentie na een incident en nazorg voor reiziger en familieleden).

Tom Brabers (Expat Preventive)
Tom Brabers (Expat Preventive)

Als travelpartner ontzorgt Munckhof Business Travel  organisaties compleet op het gebied van travel management. Of het nu gaat om vlieg- of treintickets, hotelovernachtingen of autohuur, visa, touringcar of taxi. Ook de totale organisatie van een meerdaagse groepsreis, meeting of incentive kan Munckhof verzorgen. 

Ivo Dusch (Munckhof)
Ivo Dusch (Munckhof)

Locatie

Een eeuwenoud historisch verdedigingswerk dat in de laatste twintig jaar van rustend cultureel erfgoed getransformeerd werd tot een werkelijk uniek entertainment building: Fort Lent. Een plek om alles te vergeten en om nooit meer te vergeten.
Het excentrieke fort aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen is een contrastrijke plek: een bizar historisch gebouw tegen het decor van een surrealistisch Nederlands natuurlandschap, waarvan de geschiedenis zich laat lezen als een roman.
Ook het interieur is bijzonder: een bijna sacrale architectuur met fluisterende, romantische gewelven. Een stijlvolle en verstilde inrichting, mondiaal trendy.
Van strak tot intiem, van Londen tot Marrakech. Tijd en ruimte betekenen hier niets meer. ‘Het goede leven is mogelijk en moet ons doel zijn’, zei Epicurius. Een betere locatie om daar naar te streven is moeilijk voorstelbaar.
Galeries, wijnkelders, dinerzalen, tapasbars, pianobars en kookeilanden cirkelen om de indrukwekkende overdekte binnenplaats heen. Een haast duizelingwekkend labyrint van ruimten en sferen. In de hal gaat het omhoog, waar je vanuit de stilte Europa’s drukst bevaren rivier begroet vanaf het extravagante dakterras.

fort1
fort3

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 11 januari  2018.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer
NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 11 januari 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Antoinette Evers-Bon.

Sponsoren

logo Expat Preventive
logo Munckhof
logo Fort Lent