Verslag Eindejaarsbijeenkomst bij hotel De L'Europe Amsterdam

Verslag Eindejaarsbijeenkomst bij hotel De L'Europe Amsterdam


Op 13 december jl. worden we gastvrij en warm ontvangen in hotel De L'Europe. Bij binnenkomst in het sfeervolle hotel vallen het beeld van Freddy Heineken en de kerstversieringen meteen op. Het enthousiasme van de dames en aanwezige heren is bij de bijeenkomst te zien.


Tijdens het welkomstwoord ontvangen wij een glas procecco en gastronomische hapjes. Onze regiobestuurder heet iedereen van harte welkom op deze bijzondere eindejaarsbijeenkomst en nodigt allen uit voor de rondleiding en het diner dat in de Prinsenkamer zal plaatsvinden. ​

Rondleiding

De L'Europe Amsterdam is een 5-sterrenhotel en beschikt over luxe hotelkamers in het hart van de stad met uitzicht over de Amstel. De uitstraling van het gebouw is uniek. Het hotel heeft een klassieke stijl, een sfeer met marmeren badkamers. In elke kamer hangt een replica uit het Rijksmuseum. Sinds 2011 is er een heel stuk bijgebouwd in een hele moderne sfeer. Hier kun je dus kiezen uit beide stijlen. De kamers en suites zijn voorzien van bedden van COCO MAT en een iPod-dock. Tot de moderne faciliteiten behoort ook een Bose-surroundsysteem. 

Workshop

Tijdens het chique diner, waar allen genieten van het fantastische eten al bijpratend met tafelgenoten, verzorgt Het Etiquette Bureau een workshop. Vanavond gaat etiquette- & imago expert​ Anne-Marie van Leggelo ons een en ander leren en tips geven over etiquette, het geheel van cultuurgebonden beleefdheidsregels. Zij was afgelopen week bij RTL boulevard en ze hadden speciaal over kerstborrels een leuk filmpje gemaakt over hoe het vooral niet hoort. We zien alllemaal een bloknote liggen op tafel en een pen en ze gaat ons etiquette-IQ testen. We krijgen nog een paar tips om te netwerken en te borrelen: denk aan de dress code, kom op tijd, u mag een kerstborrel niet overslaan, maak oogcontact en stel u voor, als u weg wilt dat mag ook, maar haal bijvoorbeeld een glas wijn. En uw glas houd u in uw linkerhand en wij houden 3 vingers onder de bolling van het glas en de andere vingers ondersteunen. Als u drinkt altijd weer het glas in uw rechterhand vasthouden, dit geldt ook voor linkshandigen. Na de quiz volgt het dessert en hierna start Dana met de eindpresentatie. Zij blikt terug in 2017 en licht een tipje van de sluier op voor wat betreft de activiteiten 2018.

Afsluiting

Alle deelnemers ontvangen van het regioteam een kleine attentie.
​Na het dessert bedankt Dana het salesteam van hotel De L'Europe voor de onwijs mooie avond, alle verwennerij door De L'Europe in deze sfeervolle ambiance.  
De avond wordt afgesloten in de iconische Freddy's Bar met een drankje, elkaar hele fijne feestdagen toewensend, nemen we afscheid. 

Sponsoren

Sponsoren:
De L’Europe Amsterdam