Be the change and sparkle at the office

Be the change and sparkle at the office

Verslag bijeenkomst bij Bierfabriek Almere

We zijn 12 oktober te gast bij de Bierfabriek Almere, gevestigd in het centrum van Almere. De Bierfabriek is brouwerij, restaurant en café in één. Er wordt  eigen bier gebrouwen en ongeëvenaarde boerderijkip van de houtskoolbarbecue geserveerd.

Deze avond mogen we meer dan 55 leden, gasten en begunstigers ontmoeten, waarbij opnieuw opvalt dat sommigen een verre reis hadden gemaakt. Na het welkomstwoord wordt de inwendige mens versterkt en we zien, dat in het restaurant tafels zijn waaraan je zelf  het eigen bier van de Bierfabriek tapt. We genieten van het boerderijkippetje of een heerlijke vegetarische schotel en hebben plezier over het op de grond mogen gooien van de pindaschillen.

Workshop 

Terug in de voor ons gereserveerde zaal vertelt brouwmeester René Franken over hoe en welk bier door de Bierfabriek zelf en ter plekke wordt gebrouwen. Vervolgens krijgt Martine de Troije het woord en verzorgt zij de workshop Be the change and sparkle at the office, waarin onderdelen uit haar online training zijn verwerkt. Aan de hand van luisteren en bespreken, invullen en kijken onderzoeken we onze eigen kern- en werkwaarden, bekijken en beschrijven we onze sociale cirkel en formuleren we tenslotte een eigen manifesto.
De avond wordt afgesloten met een sprankelende kaartenset van SPARKLE.  met kortingscode en de verloting van een leuke prijs door het Apollo Hotel. Een hartelijk woord van dank wordt door Dana, onze regiobestuurder, gericht aan Martine van SPARKLE. en Nicole en Cherryl van de Bierfabriek.  Veel deelnemers blijven nog even napraten onder het genot van een drankje.

Sponsoren

De bijeenkomst kwam mede tot stand door onze sponsoren:
Bierfabriek Almere
SPARKLE. Training & Coaching