Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Verslag bijeenkomst bij Corendon Vitality Hotel Amsterdam

Rondleiding

Na een drankje, heerlijke hapjes en  een warm welkom door onze regiobestuurder worden we rondgeleid langs de verschillende kamers van dit in 2015 geopende hotel. De Bazar voorziet de gasten 24 uur per dag van allerlei dranken, verse salades en zoetigheden. De 1000 m2 Vitality Spa, inclusief zwembad, Indoor Beachroom en authentiek Ottomaanse hamam, zorgt voor een oase van rust en ontspanning. De grootste verrassing echter vind je op de 7e etage, waar de 737 Cockpit Suite getoond wordt, met daarin de cockpit van een heuse Boeing 737 die zelfs buiten te herkennen is, omdat de neus van het vliegtuig uit het gebouw steekt. Het vliegtuig was in 2014 nog operationeel voordat het veilig op deze verdieping landde. Wij vlogen natuurlijk graag even mee. De Cockpit Suite kan gebruikt worden voor meetings, events, diners of wat je hier dan ook zou willen organiseren. Daarnaast is de Cockpit een officiële vliegsimulator, zodat je jouw bijeenkomst ook nog kunt uitbreiden met een vliegsessie onder begeleiding van een instructeur.

Jubilaris

Tijdens het heerlijke vijfgangendiner wordt Ellen de Goeij die vijf jaar lid is gehuldigd. Er wordt even gestopt met het intensieve netwerken en de aanwezigen luisteren extra geinteresseerd. Zij vertelt wat het lidmaatschap haar heeft gebracht en welke boeiende workshops zij heeft gevolgd.

Workshop

Peter Vos van Sherpas Prõyects gaf een pakkende workshop. Hij vertelt, vraagt, prikkelt en daagt uit in de opmaat naar de landelijke TOP-dag in november.  In groepjes zetten we de tanden in het mini-project “raak binnen een minuut 2.000 keer het balletje aan”  en praten we over een persoonlijk project: hoe ging het, waar was je tevreden over en wat was je eigen rol”.  De avond werd afgesloten met een dankwoord aan alle aanwezigen, Peter Vos, de locatie en het uiterst vriendelijke personeel. Dan volgt nog een laatste drankje aan (Cor en Don’s) lounge bar.

Sponsoren

Wij danken de sponsoren van deze regiobijeenkomst: het Corendon Vitality Hotel Amsterdam en  onze trainer Peter Vos van  Sherpas Prõyects voor de interessante workshop.