Verslag workshop Gelukskunde door Mirjam Spitholt

Verslag workshop Gelukskunde door Mirjam Spitholt

Wat een geweldige workshop heeft Mirjam ons gegeven bij Boode in Bathmen! Op enthousiaste wijze heeft ze ons verteld dat 40% van je geluksgevoel maakbaar is en hoe je daar dan aan kan werken. Slechts 10% van je geluksgevoel wordt bepaald door omstandigheden; 50% is erfelijk bepaald.Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat liefde en geluk voor mensen het grootste goed is dat er is. 

'Karel' minder aan het stuur

'Karel' laten we minder aan het stuur, hiervoor in de plaats gaan we beter luisteren naar wat ons 'uiltje' te vertellen c.q. te fluisteren heeft.Onderzoek heeft aangetoond dat praten over geluk, lezen over geluk; er bewust mee bezig zijn een groot positief effect hebben op je geluksgevoel. Gelukskunde is zelfs een echt vak dat gedoceerd wordt door Mirjam op het Saxioncollege. De reacties van onze leden en gasten naderhand waren ook erg positief. Mirjam vertelde gelijk al dat het moeilijk zou worden om de inhoud van haar workshop weer te geven. Dat klopt helemaal. Wel is duidelijk dat Mirjam de workshop met de nodige humor en emotie heeft gegeven. En ook zo herkenbaar, dat het soms hilarisch was. 

Boode? Dan zeg je beleving!

Zeg je Boode, dan zeg je beleving! Dat hebben wij ten volste kunnen ervaren. We werden ontvangen in de gezellige loungeruimte met een drankje. De leden en gasten mochten vervolgens plaatsnemen in de prachtige serre voor het welkomstwoord van Cindy, met aansluitend een warm welkom door Jocelyn Vervoort, manager Sales/Relatiebeheer. Gelijk daarna werden we in vervoering gebracht door Mirjam Spitholt over het onderwerp Gelukskunde.

​Na de workshop mochten we plaatsnemen aan de prachtig gedekte tafels voor een heerlijke risotto met vis of vlees. Aansluitend heeft een aantal medewerkers van Boode ons rondgeleid door het pand. De inrichting is een vrolijke mix van stijlen met invloeden uit de jaren 70, oude materialen, hip & design. Een prachtige muurschildering, gekke teksten op het plafond en oude kookboeken in de kast. Er zijn ook leuke tegenstellingen, design stoelen en leren fauteuils, hippe hanglampen en oude bureaulampen, statig ingedekte ronde tafels met wit linnen en oude houten tafels of zelfs marmeren tafelbladen. Kortom, een geweldige plek om elkaar te ontmoeten! 
​De avond werd afgesloten in de loungeruimte met een drankje en gelegenheid tot netwerken. Bij vertrek kregen we van Jocelyn een heerlijke chocoladeletter mee met daarbij een tegoedbon voor een kopje koffie bij St. Tropez in Deventer; een zusterbedrijf van Boode. Wij hopen dat jullie hiervan gebruik zullen maken. Met elkaar kunnen we terugkijken op een geweldige avond! 


 

Sponsor

Wij bedanken onze sponsor: 
www.boode.nl