Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

In de maanden september en oktober van dit jaar vindt het TOP-traject plaats. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt wordt, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.
De landelijke TOP-dag vindt plaats op 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda. Het onderwerp is:
Projectassistent, pak je rol!  

Wil je weten hoe de avond in Limburg is verlopen? Lees hier het verslag.

Welkom
Aan de oevers van de maasplassen bij Kasteelhoeve ‘De Grote Hegge’ in het witte stadje Thorn worden we op 27 september hartelijk ontvangen door gastheer Danny Keppels en zijn crew. Onder het genot van heerlijke drankjes en lekkere hapjes volgt een warm welkom door de regiobestuurder.
De presentatie door de gastheer geeft een goed beeld van de unieke evenementenlocaties die deel uitmaken van de Estate Management Group. Zij weten raad met het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, huwelijk of privé evenement. De fantastische zalen of gehele locatie op diverse unieke plekken in Limburg kunnen volgens specifieke wensen worden ingericht.
 
Gasten, jubilarissen en diner
Er volgt een speciaal woord van welkom richting de gasten die voor het eerst de NVD-sfeer komen proeven. De regiobestuurder hoopt dat dit bezoek naar meer zal smaken. Ook de nieuwe contactpersonen van enkele begunstigers worden geïntroduceerd. De nieuwe leden Ivonne Vallen en Hanneke Schepers stellen zich voor en ontvangen het NVD-welkomstcadeau. De jubilarissen die 5 jaar lid zijn: Meijke van Noorden en Margareth Stijnen, worden in het zonnetje gezet. Tijdens het diner is er volop gelegenheid tot netwerken.
 
Workshop
Peter Vos van Sherpas Prõyects daagt de aanwezigen uit om hun rol te nemen tijdens dit Limburgse voorproefje op de grote dag van het TOP-traject (de 11e van de 11e in Driebergen). Uitgebreid wordt stil gestaan bij het managen van verwachtingen tijdens ‘het kit-kat-moment’. Om te onderzoeken of projectassistente in je DNA zit, kun je voorafgaand aan de TOP-dag een competentiescan invullen. De link wordt rond 27 oktober a.s. per mail naar alle deelnemers verstuurd. Het rapport dat je ontvangt, biedt helderheid.
 
Tombola
Aan het einde van de bijeenkomst maakt gastheer Danny er nog eens een waar feestje van. Zijn leveranciers hebben gezorgd voor prachtige cadeaus die worden verloot aan de hand van de ingeleverde visitekaartjes. Menige deelnemer keert met een leuke attentie huiswaarts.
 
Sponsoren
Tot slot hartelijk dank aan de sponsoren van deze regiobijeenkomst: Estate Management Group en Sherpas Prõyects 

Het TOP-traject wordt verzorgd door:

Sherpas Prõyects
Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.
Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's.
Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

Raadpleeg de website voor uitgebreide informatie over de TOP-dag.

Sherpas logo
Peter Vos

Locatie

Kasteelhoeve De Grote Hegge is gelegen aan de oevers van de Maasplassen in het witte stadje Thorn. Een idyllische plek, omgeven door natuur. Bijna ondenkbaar dat de Grote Hegge op 5 minuten van de A2 Eindhoven/ Maastricht gesitueerd is.
De Grote Hegge is een unieke evenementenlocatie voor uw huwelijk, privé evenement of zakelijke bijeenkomst. Een van onze fantastische zalen, of de gehele kasteelhoeve worden volgens uw specifieke wensen ingedeeld, en klaargezet.

GROTE HEGGE 1

Sponsoren

Sherpas Prõyects
Estate Management Group