Social Media, wat betekent dat voor jou?

Social Media, wat betekent dat voor jou?

Sociale Media is voor de meesten niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wat betekent Sociale Media voor jou? En hoe bewaak je daarin de grenzen? Jerry Downing neemt ons graag op een verrassende wijze mee in de sociale media wereld op 1 november aanstaande in de Abdij 'De Westerburcht" in Westerbork. Zien we jou dan ook?

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17.30 - 18.00 uur ontvangst
18.00 - 18.15 uur welkomstwoord regiobestuurder Geke Wijma
18.15 - 18.45 uur presentatie en rondleiding locatie
18.45 - 20.00 uur diner
20.00 - 21.30 uur workshop Social Media, wat betekent dat voor jou?

Workshop Social Media, wat betekent dat voor jou?

De wereld om ons heen verandert, we gaan steeds meer digitaal.

Wie van ons zit niet op social media? Facebook, Instagram, LinkedIn maken jouw wereld zichtbaar voor de buitenwereld en hebben een groot bereik. Informatie wordt gratis, snel en als een olievlek verspreid.

Op een verrassende manier laat Jerry Downing (Transavia) in zijn workshop zien hoe dun de grenzen zijn tussen je privé-, social media- en professionele leven. Spelenderwijs geeft hij ook tips en trucs over afscherming, je manier van presenteren op social media. Tips waarmee je na afloop van de workshop gelijk aan de slag kunt.

jerry Downing

Locatie

Abdij de Westerburcht is een puur en sfeervol hotel en restaurant met (h)eerlijke gerechten. Waar je kunt ontspannen en genieten van de gastvrijheid in Westerbork. Centraal gelegen in Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen en Emmen. Omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen en wandelen.

Abdij de Westerburcht is geïnspireerd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar het enige trappistenbier in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt. Deze bieren vindt je ook bij ons terug op de tap of in fles.

abdij

Daarnaast is het een unieke vergaderlocatie in Drenthe en of het nu gaat om een receptie, congres, vergadering of evenement - bij Abdij de Westerburcht is het allemaal mogelijk. Er zijn diverse kleine en grote karakteristieke zalen en serres met een totale capaciteit van ruim 400 personen. Bijna alle ruimtes zijn standaard voorzien van airconditioning, beamer en projectiescherm. Via LED-RGB verlichting kan elke gewenste sfeer gecreëerd  worden. Dankzij het aanwezige glasvezel internet kan er in alle ruimtes gemakkelijk filmpjes gestreamd worden tijdens een presentatie.

Abdij de Westerburcht is een locatie die je verrast door zijn vele mogelijkheden, met de geruststelling dat je voor alles terecht kunt op één adres.

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.
Let op! De aanmelding sluit op 26 oktober 2017.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteunerss die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 26 oktober 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ans van Kampen Wieling (06-54338960) en Gea Hummel (06-11005570)

Sponsoren

abdij
jerry Downing