Behind the scenes: NVD in de hoofdrol

Behind the scenes: NVD in de hoofdrol

Een bijzonder bedrijfsbezoek: we weten allemaal hoe een bioscoop eruit ziet vóór het grote witte doek. Deze avond kregen we letterlijk een kijkje áchter de schermen. Geen ouderwetse projectoren meer in de filmkamer, het was heel interessant om te zien hoe ook in de bioscoop de digitalisering zijn intrede heeft gemaakt. Onze begunstiger Pathé heeft ons laten zien hoe ook een bioscooplocatie kan worden ingezet bij zakelijke evenementen. En natuurlijk hebben we ook een leuke film gezien!

Verslag

Na een warm welkom door onze regiobestuurder Marsha de Jong en Suzanne van Cuijk, sales and events manager bij Pathé, werden we op de eerste verdieping in de gezellige VIP-lounge getrakteerd op een heerlijke variatie van kleine hapjes. Vervolgens liepen we via een speciale businesstour door het pand, eindigend in de filmzaal. Van Suzanne en theatermanager Bart van den Boom kregen we interessante weetjes over digitale filmtechniek, Imax, verschillende soorten en smaken popcorn, koffie van Starbucks en meer. In de filmzaal konden enkelen van ons plaatsnemen in de VIP-stoelen: brede zwartleren fauteuils met veel beenruimte en ruimte voor een drankje. De stoelen hadden nog net geen massagestand, maar luxe waren ze zeker.
 
Deze avond geen reclame of ‘Binnenkort in deze bioscoop!’ voor de hoofdfilm, maar de film ‘Dit Beweegt Brabant’ met een korte toelichting door ons NVD-lid Marianne Proost, office manager bij Veldkamp Produkties.
Veldkamp Produkties heeft samen met de communicatieafdeling van Provincie Noord-Brabant gewerkt aan deze nieuwe presentatievideo voor en over de provincie. Aan deze productie werd ruim een half jaar gewerkt. De opnames vonden plaats in 21 dagen op meer dan 50 locaties in Brabant. Het eindresultaat is een film zonder woorden, voorzien van opdrachtmuziek en sounddesign. Voor deze film won Veldkamp Produkties de Gouden Reiger, in de categorie ‘Kwaliteit / Vakmanschap’. Bekijk en lees hier meer over deze film. 
 
En toen de hoofdfilm. Tot aan de eerste filmfragmenten hebben we de titel van de film goed geheim kunnen houden. 
De hilarische Nederlandse film ‘Weg van jou’ gaat over een ambitieuze dertiger die klaar is voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Helaas stuurt haar baas haar naar …..Terneuzen!
Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam? Klik hier voor de trailer. Het gaat te ver om in deze film enige parallellen te zien met facetten uit het secretaressevak. Het was gewoon een leuke, hilarische feel-good-movie. 
 
Na afloop konden we nog nagenieten van de film in de VIP-lounge onder het genot van lekkernijen. En werd er een mooie prijs verloot: een VIP-arrangement tijdens een filmpremière in het Theater Tuschinski in Amsterdam. Marie-Louise Oomen, van harte gefeliciteerd. We horen graag de sappige verhalen over de sterren op de rode loper.

En zoals gebruikelijk bij een traditionele ladies night, ontvingen wij nu ook na afloop van Pathé een mooie goodiebag, gevuld met allerlei leuke vrouwendingen. Alsook namens het NVD-regioteam Noord-Brabant een fles bubbels, afkomstig van onze begunstiger Bensdorp Wijnen, om het jaar 2018 sprankelend in te gaan luiden. 

Pathé logo

Locatie

Velen bezoeken Pathé met vrienden en familie, maar ook voor bedrijven biedt Pathé volop mogelijkheden. Je hebt onder andere de keuze uit besloten filmvoorstellingen, groepsarrangementen, cadeauvouchers of het huren van een bioscoopzaal voor diverse presentaties. Pathé heeft in Nederland 25 locaties die jaarlijks ruim 15 miljoen bezoekers verwelkomen.

Laat je onderdompelen in de wereld van de film.

Pathé VIPLounge

Sponsor

Pathé