Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt zal worden, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.

De landelijke TOP-dag vindt plaats op 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda. Het onderwerp is: Projectassistent, pak je rol! Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Prõyects.

Secretaresses worden steeds belangrijkere spelers in projecten! Hierbij worden duidelijk andere kwaliteiten en competenties gevraagd. Diverse onderwerpen komen vanavond aan bod. De aanpak is praktisch, interactief en met humor.

Voor deze bijeenkomst zijn wij te gast bij onze begunstiger Guldenberg Hotel & Brasserie te Helvoirt, gelegen in een unieke bosrijke omgeving die in die tijd van het jaar prachtig te noemen is!

Ontvangst

Bij Guldenberg Hotel & Brasserie, gelegen in een landelijke en rustige omgeving, worden we erg hartelijk ontvangen. Bij binnenkomst worden we verrast met een glaasje bubbels en een heerlijke amuse. Vervolgens volgt een warm welkom door onze regiobestuurder waarna Jan Witmer, directeur, ons uitgebreid vertelt over de mogelijkheden die De Guldenberg biedt, zowel voor zakelijke evenementen als privé (weekendje weg). Aansluitend volgt in 3 groepen een rondleiding zodat we met eigen ogen de fantastische locatie kunnen zien. In de digitale brochure en op www.guldenberg.nl vind je meer informatie.

Workshop

Peter Vos van Sherpas Prõyects verzorgt deze interactieve en interessante workshop. De eerste opdracht is om in groepjes kenmerken te benoemen van een project. Verder daagt Peter ons uit, ook weer in groepjes, een opdracht op projectbasis aan te pakken. Dit blijkt toch lastig te zijn. Dit alles is een voorproefje op de grote dag van het TOP-traject (zaterdag 11 november in Driebergen). Uitgebreid wordt stil gestaan bij het managen van verwachtingen. Om te onderzoeken of projectassistente in je DNA zit, kun je voorafgaand aan de TOP-dag een competentiescan invullen. Deze link wordt begin november per mail naar alle deelnemers verstuurd. Het rapport dat je ontvangt, biedt helderheid.
In de handout vind je de presentatie van de workshop.

Sherpas logo
Peter Vos

Loting

Guldenberg Hotel & Brasserie stelt een mooie prijs beschikbaar die verloot wordt onder de aanwezigen. Deze prijs bestaat uit een verblijf voor 2 personen van 2 nachten inclusief ontbijt en 1 vastgesteld driegangen dagmenu op de dag van aankomst. De trekking wordt gedaan door Marsha Luijten waarna Jan Witmer de prijs uitreikt aan de gelukkige winnares, Ineke Swerissen.

Het Top traject wordt verzorgd door:

Sherpas Prõyects 

Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.
Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's. 

Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

Raadpleeg de website voor uitgebreide informatie over de TOP-dag.

Locatie

Guldenberg Hotel & Brasserie is gelegen in een unieke bosrijke omgeving, omringd door 21 hectare eigen grond en direct grenzend aan Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen”. Dit is wat Guldenberg Hotel zo’n bijzonder karakter geeft. De natuurlijke omgeving biedt inspiratie voor een brainstormsessie, de rust voor een vergadering en de ruimte voor teambuildingsactiviteiten. Vanuit het hotel kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen of heerlijk genieten op het terras.

Guldenberg beschikt o.a. over 89 kamers, brasserie, bar, 12 conferentiezalen, sauna en een fitnessruimte. Buiten kan er een barbecue worden gehouden in de binnentuin of kunnen er leuke teambuildingsactiviteiten georganiseerd worden op de (sport)velden zoals een GPS-tocht of Expeditie Robinson. Tevens zijn er fietsen te huur.

Guldenberg Hotel & Brasserie ligt nabij steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Naast deze gunstige en prachtige ligging is het de flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maken voor een bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, seminar, training of teambuildingsactiviteit, Guldenberg denkt graag mee. ‘Niets is onmogelijk…’ is dan ook een vaak gehoorde kreet!

brasserie

Sponsoren

Tot slot hartelijk dank aan de sponsoren van deze regiobijeenkomst: Guldenberg Hotel & Brasserie  en Sherpas Prõyects