De toekomst van de Virtual Assistant!

De toekomst van de Virtual Assistant!

Een avond over de toekomst van de Virtual Assistant boordevol informatie en voorbeelden uit de praktijk.

Schrijf je snel in!!

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   Ontvangst met een kleine bite
18.00 uur   Welkom door Janneke Welvaart (regiobestuurder)
18.10 uur   Korte introductie en rondleiding locatie
18.30 uur   Workshop Virtual Assistant
20.15 uur   Diner
21.30 uur   Afsluiting

Workshop

Op deze avond krijgen we een uitleg van Hanneke Wessel en Nathalie Brunt van VA School over het werken als wel of niet zelfstandig Virtual Assistant. Daarnaast leggen Sally Male en Cornelike Westeneng uit hoe zij dit doen bij Unit4. 

Hanneke en Nathalie van VA School zijn samen gegroeid van ondersteuners in loondienst naar ondernemende vrouwen die met veel passie en plezier anderen helpen om de overstap naar virtual assistant te maken. Op 29 november vertellen zij alles over het werken als virtual assistant en beantwoorden zij de 5 meest gestelde vragen over het werken als virtual assistant.

Ben jij benieuwd wat een virtual assistant precies is? En welke razendsnelle ontwikkelingen dit beroep doormaakt? Meld je dan snel aan.

Hanneke en Nathalie

Locatie

Buitenplaats Sparrendaal kreeg in de zomer van 2016 een nieuw interieur, compleet met bar, lounge en front cooking meubel. Hierdoor is een fascinerende combinatie tussen de goed bewaarde historische elementen (Louis XV stijl) en hedendaags interieurdesign gerealiseerd. Ook het hele pakket audiovisuele middelen is gemoderniseerd en de verlichting kreeg een update. Het landhuis is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 200 personen, in combinatie met een tent in de parktuin zelfs tot 400 personen.
 
Buitenplaats Sparrendaal is gevestigd in Driebergen. Centraal in Nederland, op drie autominuten van de A12 en vanuit Utrecht is het binnen twintig minuten aan te rijden. Daarnaast is het landgoed uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: NS station Driebergen-Zeist is vier minuten per bus.

Buitenplaats Sparrendaal-17-Hoge Resolutie-17

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op woensdag 22 november.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden en begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 22 november en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Cornelike Westeneng