Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt zal worden, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten. De landelijke TOP-dag vindt plaats op zaterdag 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda.

Het onderwerp is: Projectassistent, pak je rol!  
Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Prõyects.

Secretaresses worden steeds belangrijkere spelers in projecten! Hierbij worden duidelijk andere kwaliteiten en competenties gevraagd. Diverse onderwerpen komen vanavond aan bod. De aanpak is praktisch, interactief en met humor. Mis deze bijeenkomst niet.

Programma

17.30 uur   Ontvangst met een drankje en hapje
18.00 uur   Welkomstwoord regiobestuurder
18.15 uur   Welkomstwoord en rondleiding locatie
18.45 uur   Diner / buffet en mogelijkheid tot netwerken
19.45 uur   Start workshop
21.15 uur   Afsluiting met koffie/drankje
21.45 uur   Einde bijeenkomst

Workshop

Er is een nieuwe uitdagende rol: de project-assistent. Als project-assistent heb je een onmisbare rol bij het uitvoeren van projecten binnen organisaties. Je zorgt er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt. Een hele uitdaging die vraagt om risico's aangaan, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Klik hier voor uitgebreide informatie over leerdoelen, onderwerpen en programma workshop.

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je op 10 oktober verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier. Je kunt je aanmelden via de website

De regionale workshops worden verzorgd door:

Sherpas Prõyects. Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.

Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's. Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

Onze trainer voor de regionale TOP-avonden is Peter Vos.

Peter Vos

Locatie

In het groene hart tussen Amersfoort en Utrecht vind je Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Zakelijke efficiency wordt hier gecombineerd met de sfeer van een familiebedrijf. De centrale ligging, direct aan de A28 en de goede bereikbaarheid maken het tot een geliefde locatie.
 
Het hotel heeft de ruimste kamers van Midden-Nederland. De, nu nog, 175 hotelkamers zijn 40 m2 en beschikken allen over een balkon.De zalen in Hotel Leusden-Amersfoort zijn multifunctioneel en geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Een gezellig personeelsfeest, congres of vergadering; bij Hotel Leusden ben je aan het juiste adres. De 5 plenaire zalen met daglicht zijn ook als één zaal te gebruiken. Zo is er een totale oppervlakte van 350 m2, exclusief het ruime aangrenzende terras. Al deze zalen beschikken over een projectiescherm, beamer en airconditioning. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen staat een meeting host gedurende het gehele verblijf voor je klaar. Hij of zij is via Whatsapp gemakkelijk en snel te bereiken.

Tijdens jouw verblijf kun je natuurlijk genieten van het ontbijt, lunch en diner in het ruime restaurant. Bij goed weer kun je oook genieten van het grote terras, inclusief lounge.
 
Voor zeer uiteenlopende activiteiten is Hotel Leusden een uitstekende locatie!

carousel_wide_1024x768_-281

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op donderdag 5 oktober.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 25,-- voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 5 oktober en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

Contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Janneke Welvaart (06-38515482) en Cornelike Westeneng (06-14009865).

Sponsoren

Sherpas Prõyects
Van der Valk Hotel Restaurant Leusden - Amersfoort