Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Met de NVD kom je nog eens ergens! Deze keer mochten we te gast zijn bij De Goffert (Goffertstadion, waar voetbalclub NEC voetbalt). Na een sfeervolle ontvangst en onder het nuttigen van een hapje en drankje, zijn we verdeeld over verschillende groepen rondgeleid door vrijwilligers van De Goffert die van alles over NEC vertelden. De historie van de club, het gebouw, de kleedkamers van spelers, VIP-ruimtes, prijzenkast en ga zo nog maar even door.
Na de rondleiding verwenden de cateraars ons met luxe belegde broodjes en soep en vervolgens was het uiteraard tjjd voor een praktische workshop die in het teken stond van het TOP-traject.
In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. 


Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Proyects.

Workshop

Uitgangspunt
Er is een nieuwe uitdagende rol: de project-assistent. Als project-assistent heb je een onmisbare rol bij het uitvoeren van projecten binnen organisaties. Je zorgt er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt. Een hele uitdaging die vraagt om risico's aangaan, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.
Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's.
Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent in diverse blogs en columns.

Onze trainer was Peter Vos.

De workshop was een mooie inleiding voor dit onderwerp. Aan de hand van oefeningen in groepjes werd de gang van zaken van een project nader bekeken.

Peter Vos

Locatie

Op een van de mooiste plekken van Nijmegen, omringd door bossen en het groen van het Goffertpark, ligt het Goffertstadion. Het is niet alleen de thuishaven van eredivisie voetbalclub N.E.C. Nijmegen maar is eveneens de perfecte locatie voor vergaderingen, congressen en meetings. Met een diversiteit aan unieke inspirerende ruimtes, een bijzondere historie, mooie ligging en goede bereikbaarheid is elke bijeenkomst op maat te realiseren. Ook valt te denken aan een uitdagende teambuildingsactiviteit, een gezellige borrel of een bedrijfsfeest.

Sponsoren

Met dank aan onze sponsoren:

Sherpas Prõyects
Goffertstadion