Landelijke TOP-dag: 'Projectassistent, pak je rol!'

Landelijke TOP-dag: 'Projectassistent, pak je rol!'

Wat was het een fantastische en leerzame TOP-dag op Landgoed de Horst in Driebergen. 

Voorafgaand aan deze dag hebben alle deelnemers een competentiescan ingevuld. De output geeft inzage in de competenties: relatiegericht, ontwikkelingsgericht, teamspeler, betrokken, doel- en procesgericht, ondernemend, (zelf)leiderschap en zelf- en organisatiebewust. Voor de een is het een bevestiging van hetgeen je al weet en voor de ander is de uitslag verrassend waar je even over moet nadenken. In elk geval geeft het een eerste indruk van je competentieprofiel.

Maar liefst 160 deelnemers wonen de verschillende workshops bij die allemaal in het teken staan van ‘projectassistent pak je rol’. Met de aangereikte vaardigheden kun je als projectassistent je projectleider en je projectteam actiever en effectiever ondersteunen. Ook krijg je inzicht in de manier waarop een project georganiseerd wordt en is de eigen rol en positie hierin verder uitgediept. 

Trainers Sherpas Pr§yects

Dit bureau ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. De trainers van deze landelijk TOP-dag zijn Peter Vos, Pieter Hoekstra en Iena Pol. Het team van Sherpas Prõyects schreef in 2016 het Projectassistentboek. Elke deelnemer ontvangt het projectassistentboek na afloop van de TOP-dag cadeau. En we hebben een primeur, want dit is de allernieuwste druk. Zelfs Peter Vos heeft het boek nog niet in handen gehad.

Trainers en vice-voorzitter
Trainers en vice-voorzitter

Locatie

Landgoed de Horst in Driebergen staat borg voor een inspirerende ontmoeting.  Het landgoed, de vergaderlocaties, de accommodatie en de dienstverlening staan in dienst van de gasten; de gasten moeten zich optimaal kunnen concentreren op hun vergadering, training of evenement. Zo draagt de Horst in Driebergen bij aan het optimale werk- en leerrendement van de gasten. En dat is precies zoals de 160 deelnemers deze dag ervaren. We worden aan alle kanten in de watten gelegd en het ontbreekt ons aan niets.
 
Dank aan iedereen die eraan heeft bijgedragen om deze dag tot een succes te maken. We kijken met recht terug op een topdag!

Handouts

Versterken van je communicatiekracht
Grip op je tijd en je project
TOPdag intro PA NVD
Geef en sta open voor feedback
Schakel met gemak
Powerteam
Ga het conflict aan

Foto's

Sponsoren

De TOP-dag 2017 is mede mogelijk gemaakt door

Logo Landgoed de Horst
Logo Sherpas Pr§yect