Verrassingsworkshop

Verrassingsworkshop

De maand december kent zijn tradities in het elkaar verrassen. Hetzij met cadeautjes, gedichten of surprises. Wij gaan jullie ook verrassen en wel met een voortzetting van de workshop teambuilding.
In het Marktspel hebben we ondervonden dat met samenwerken veel bereikt kan worden. Sommigen gingen zelfs met een prijsje naar huis. Wij willen deze avond met dit thema verder gaan.

​Over de avond:

In vergelijk tot de andere regio’s van de NVD heeft onze regio het kleinste aantal leden. Terwijl Zuid-Holland toch zakelijk gezien een grote en belangrijke provincie is met veel bedrijvigheid en organisaties. Wij willen daarom met jullie brainstormen hoe wij ons zelf beter op de kaart kunnen zetten. Graag maken wij van jullie input gebruik. Zoals we geleerd hebben bij het teambuildingsspel, samenwerken komen we verder. Verder willen we brainstormen over de onderwerpen voor de workshops. Wellicht hebben jullie wensen waar we nog rekening mee kunnen houden of die we kunnen gaan programmeren voor 2019.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit.

  • 17:30 uur    Ontvangst met een drankje
  • 18:00 uur    Welkomstwoord regiobestuurder
  • 18:05 uur    Samenwerken / brainstormen over NVD regio Zuid-Holland
  • 19.30 uur    Diner
  • 20.30 uur    Verrassingsworkshop
  • 21:15 uur    Afsluiting en netwerkborrel 

​Tot slot hebben we nog een kleine verrassing in petto ..

cadeau

Aanmelden

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 25,00 voor leden/begunstigers
en € 30,00 voor gasten.
Je dient bij aanmelding je bijdrage over te maken op NL15 ABNA 0451646452 o.v.v. Verrassingsworkshop, de regio … en je eigen naam.

Meld je vóór 14 december aan voor de Verrassingsworkshop  en ‘schrijf je in m.b.v. de 'schrijf je in' button.

Bij afmelding na 7 december en bij no-show, vindt geen restitutie plaats!

Wil je kennismaken met de NVD, je bent van harte welkom! 
Directie- en managementondersteunerss die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging.