Security awareness, digitaal veilig werken

Security awareness, digitaal veilig werken

is ook op het secretariaat een noodzaak!
Security is een “hot” onderwerp, alle organisaties zijn (als het goed is) bezig met de nieuwe regelgeving en wetgeving. Ook als secretaresse zijn er belangrijke zaken die je moet weten. Welke risico’s loop ik, welk risicovol gedrag vertoon ik en wat kan ik er aan doen. Privacy is voor iedereen belangrijk, maar risico’s mag je niet “wegwuiven”.

Over de workshop

In deze workshop gaan we op een leuke manier aan de slag. Je leert risico’s kennen en wordt af toe gedwongen in de spiegel te kijken. Je krijgt praktische tips, afgestemd op het werk van de secretaresse, zoals je gewend bent van AVK.
De meldpicht datalekken en gdpr wetgeving, wat moet ik ermee als secretaresse
Ken jij de bekende risico’s en herken je de signalen van phishing, spoofen, ransomware, online privacy risico’s en bijvoorbeeld social engineering
Het wachtwoorden dilemma
Veilig online; hoe zit dat met https, tls, openbare wifi’s etc.

Programma

17:30 uur    Ontvangst met een drankje
18:00 uur    Welkomstwoord regiobestuurder
18:05 uur    Welkomstwoord en rondleiding Humanity House
18:20 uur    Buffet
19:00 uur    Workshop Security Awareness
20.00 uur    koffie pauze
20.10 uur    Vervolg workshop
21:30 uur    Afsluiting
 

Over de trainer:

 Bouke van kleef is directeur van AVK en trainer, innovatiecoach op het gebied van slimmer werken. Zijn motto is dan ook: “het kan (samen) nóg slimmer.
Bouke is de specialist wanneer praktische (digitale) vaardigheden moeten resulteren in  gedragsverandering en meer bewustwording. Bouke heeft al vele organisaties geholpen met het verhogen van de “security awareness” en het maken van slimme en afspraken om privacy en digitale transformatie de aandacht te geven die het verdient. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.
 

humanity house
humanity house

Over de locatie

Het Humanity House te Den Haag heeft veel te bieden. Zoals het museum. Via een spannende ervaringsreis van ongeveer drie kwartier zie, hoor en beleef je wat het betekent om te moeten vluchten. Het Humanity House is naast museum ook een ontmoetingsplek waar wekelijks live-interviews, debatten, tijdelijke tentoonstellingen, festivals, filmavonden, evenementen en andere activiteiten plaatsvinden. De vergaderzalen zijn geschikt voor lezingen, workshops, teamsessies, filmvertoningen, borrels en diners tot 100 personen en voorzien van wifi, flip-overs, beamers en schermen. Of het nu gaat om een vergadering of de viering van een 40-jarig huwelijksfeest, alles is mogelijk. De catering wordt verzorgd door Juni Lekkernijen. Juni Lekkernijen werkt uitsluitend met biologische, duurzame seizoensproducten. Catering op maat naar ieders wens.
Speciaal voor ons opent Humanity House in de avond de deuren om kennis te maken met deze inspirerende locatie.
Voor praktische informatie zie bijgaande link

Inschijven en kosten

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 25,00 voor leden/begunstigers en € 30,00 voor gasten. Je dient bij aanmelding je bijdrage over te maken op NL15 ABNA 0451646452 o.v.v. Security awareness, de regio … en je eigen naam.
 
Meld je vóór 24 oktober aan voor de workshop Security Awareness, digitaal veilig werken via de ‘schrijf je in’ button.
 
Bij afmelding na 24 oktober en bij no-show, vindt geen restitutie plaats!
 
Voor meer informatie over deze training zoek je contact met:
M 06 28 56 22 25

Kom kennis maken, misschien is de NVD ook iets voor jou!

Collega directie- en managementondersteuners die de intentie hebben lid te worden, zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Aanmelden kan via de  'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’.