Teambuilding - Het grote Markthalspel

Teambuilding - Het grote Markthalspel

Welke factoren spelen een rol bij een goed functionerend team?
We ervaren dagelijks dat het belangrijk is om in een goed team te werken. Hoe beter een team functioneert, hoe efficiënter het werk wordt gedaan. En het levert vaak ook meer werkvreugde op. We gaan deze avond ervaren hoe belangrijk het is om in een hecht team te werken. En wat je kan doen om in het team, waarin je werkt, meer betrokkenheid en collegialiteit te creëren. 
Om te ervaren hoe leuk teambuilding kan zijn, zullen we het unieke “Grote Markthalspel” spelen. Zo is deze NVD bijeenkomst zowel een workshop als een uitje ineen. En je kan nog hele leuke prijzen winnen ook. 
 

Markthal

Over de Workshop

In onze dagelijkse praktijk ervaren we dat het goed samenwerken in een team vaak zijn vruchten afwerpt. 
Maar soms wil het samenwerken ook niet lukken. Waar ligt dit aan? Wat kan je er zelf aan doen om een team beter te laten functioneren. Dit zijn zo maar een paar vragen die aan bod komen in het GROTE markthal spel.
Of je nou geregeld in Rotterdam in de Markthal komt of hem voor het eerst bezoekt, het is een indrukwekkend gebouw met een keur aan kramen met de meest uiteenlopende lekkernijen.
Het GROTE markthalspel is een unieke ervaring om de markthal én je team beter te leren kennen.
Het marksthalspel leid je op orginele wijze door de markthal en al haar kramen. Zo maak je in vogelvlucht kennis met diverse producten, maar ook met een stukje achtergrondinformatie. Heeft jou team het in zich om goed samen te werken? Creatief te denken en probleemoplossend te werk te gaan? Je komt er vanzelf achter tijdens dit spannende spel.

Programma

17:30 uur    Ontvangst met een drankje
18:00 uur    Welkomstwoord regiobestuurder
18:05 uur    Introductie Workshop en uitleg spel
18.15 uur    Start Grote Markthalspel
19.30 uur    Diner
20.15 uur    Welkomstwoord gastheer restaurant
20.25 uur    Dessert & koffie / thee
20.50 uur    Prijsuitreiking, vervolg Workshop 
21:15 uur    Afsluiting en netwerkborrel

More workshops

Over de workshopleider

Esther Klomp-Italiaander is de workshopleider van de avond. Zij organiseert creatieve workshops met een inhoudelijke component.  Het begon allemaal met een workshop bonbons maken voor Rijkswaterstaat. Feitelijk dan. Want de werkelijke oorsprong van wat je gerust Esther’s More Workshop filosofie mag noemen, ligt in de wortels van haar bestaan.
Kennis overdragen, groepen mensen, experimenteren met koken en eten. Gezelligheid, creatief bezig zijn. Mensen verwennen met m’n kookkunsten. Daar word ik blij van.”
Lees meer over haar

fellini-rotterdam

Over de locaties

De Markthal: Door nieuwe Europese regelgeving moest de verkoop van bijvoorbeeld vis, vlees en kaas in de buitenlucht aan 
steeds strengere eisen voldoen. Dit moment werd door Rotterdam aangegrepen om op 19 november 2009 een 
bijzonder ambitieus project te starten: de bouw van de meest unieke versmarkt ter wereld. De Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Een plek waar goed eten en uniek wonen in een spectaculaire boog samenkomen. Na vijf jaar van bouwen, opende op 1 oktober 2014 de iconische versmarkt zijn deuren. 

Fellini is één van de restaurants die gevestigd is in de Markthal van Rotterdam. Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen  de hoofdrol. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.
Naamgever is Federico Fellini, één van de markantste regisseurs van de 20e eeuw. Omdat de oorsprong van het Fellini concept geboren is in een voormalige bioscoop in Enschede, maar ook omdat de zaak veel kenmerken van een goede film in zich draagt. Met dat verschil dat je als gast nu zelf het scenario schrijft. Maar de basiselementen liggen voor je klaar. Zoals de entourage, die uitnodigt om al je zintuigen continu op scherp te stellen. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan. 

Aanmelden

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 25,00 voor leden/begunstigers
en € 30,00 voor gasten.
Je dient bij aanmelding je bijdrage over te maken op NL15 ABNA 0451646452 o.v.v. Teambuilding, de regio … en je eigen naam.

Meld je vóór 18 november aan voor de workshop Teambuilding en ‘schrijf je in m.b.v. de 'schrijf je in' button.

Bij afmelding na 19 november en bij no-show, vindt geen restitutie plaats!

Wil je kennismaken met de NVD, je bent van harte welkom! 
Directie- en managementondersteunerss die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging.