Bedrijfsbezoek N.V. Nederlandse Gasunie

Bedrijfsbezoek N.V. Nederlandse Gasunie

Op uitnodiging van Regioteamlid Noord Gea Hummel waren we deze avond te gast in het prachtige Gasunie gebouw in Groningen (ook wel de Apenrots genoemd).

Bedrijfsbezoek

Maar liefst 49 deelnemers brachten een bezoek aan het prachtige gebouw van Gasunie in Groningen.

Na een hartelijk ontvangst en de aftrap door Ans van Kampen Wieling (regiobestuurder Noord) vertelde Petra Smeets (CIO Gasunie) waar het bedrijf voor staat. Gasunie verzorgt het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord-Duitsland.

Na deze introductie vertelde Kim Nicolai (SharePoint expert bij Gasunie) over Digitaal Werken. Binnen Gasunie is dit megaproject in januari 2018 van start gegaan. Het streven is om eind van 2018 alle medewerkers de mogelijkheid te bieden digitaal te kunnen werken. Binnen de organisatie wordt bekeken welk mobiele apparaat voor welk type medewerker het beste is om digitaal mee te kunnen werken. Er zijn bijvoorbeeld functies binnen Gasunie die gebruik maken van bepaalde applicaties die niet werken op een iPad. Deze medewerkers zijn veel beter af met een laptop. Het gaat dus veel verder dan alleen het uitdelen van een mobiel apparaat.

Na deze twee presentaties stond er een Italiaans buffet op ons te wachten. Na het buffet was er de mogelijkheid voor een rondleiding door het prachtige gebouw. De oh's en ah's waren niet van de lucht.

Onze dank gaat uit naar Gea en haar collega's voor dit zeer interessante bedrijfsbezoek.


 

Gasunie gebouw

Sponsoren

Met dank aan onze sponsor:
Gasunie

Fotoreportage