Nazomer Event

Nazomer Event

Donderdag 3 september wordt voor de NVD een bijzonder moment: de eerste fysieke regiobijeenkomst - uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen - sinds maart! Je bent van harte welkom in het vernieuwde Business Center van Center Parcs de Eemhof, centraal in Nederland gelegen en meer dan goed en snel aan te reizen Net als bij alle NVD regiobijeenkomsten ben je vanuit het hele land welkom! Ben je erbij? 

Direct aanmelden? Klik button
Direct aanmelden? Klik button

Programma

17.30 - 18.00 uur Inloop en ontvangst
18.00 - 18.15 uur Welkomstwoord NVD
18.15 - 18.30 uur Korte presentatie Eemhof en Business Solutions
18.30 - 19.30 uur Diner
19.30 - 21.00 uur Activiteiten
21.00 - 21.30 uur Netwerkborrel

Locatie

CenterParcs De Eemhof
Bij CenterParcs ben je echt even samen, met je gezin én met collega’s of zakelijke relaties. Centraal gelegen in Nederland, dichtbij Utrecht en Amsterdam, waant u zich op Center Parcs De Eemhof in een frisgroene oase. Midden in de bossen, maar ook aan het prachtige Eemmeer. De omgeving leent zich uitermate voor een op maat gemaakt bedrijfsevent, groot of klein. Ons team van Business Solutions De Eemhof helpt u hier graag bij. 
Vergaderen midden in de natuur
We denken graag met u mee over een passende invulling. Kies bijvoorbeeld voor een vergadering in ons gerenoveerde Business Center of bijvoorbeeld in onze Marina Waterfront Suites. “Business meets pleasure’ in een ontspannen sfeer. 
Teambuilding
Teambuilding kan zoveel leuker en uitdagender. Van puzzels oplossen in de Escape Room tot een klimparcours hoog in de bomen. Liever iets minder avontuurlijk? Ook hiervoor bieden we diverse activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De theorie van de ochtend kan met onze activiteiten direct in de praktijk worden gebracht! Samen met u zorgen we voor een verrassend programma, op maat gemaakt! 
Overnachten
Passend bij uw wensen biedt De Eemhof een ruime keus in accommodatietypes. Variërend van Comfort Cottages tot de zéér luxe Marina Waterfront Suites.

Center Parcs Logo 2019

Kosten en inschrijving

Nog een vernieuwing: Inschrijven en betalen (via iDEAL) kan via het nieuwste aanmeldformulier, je gebruikt hiervoor de rode aanmeldbutton.  De eigen bijdrage bedraagt € 20,- voor leden en NVD-partners en € 25,- voor gasten. Bij afmelding na 27 augustus 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour

Overnachtingsaanbod

Wil je voor of na de bijeenkomst van 3 september blijven overnachten? Klik dan HIER voor het mooie aanbod van Center Parcs! 

Contactpersonen

Babs Le Blanc (06  12 74 58 75) en Bente de Jongh (06 18 70 57 06 ) zijn de contactpersonen voor deze bijeenkomst.