WORDT UITGESTELD: NVD-50 jaar - OPRICHTINGSFEEST: EEN DAG MET EEN GOUDEN RANDJE

WORDT UITGESTELD: NVD-50 jaar - OPRICHTINGSFEEST: EEN DAG MET EEN GOUDEN RANDJE

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn wij genoodzaakt (ook) dit feest op 28 april uit de agenda te halen. We plannen graag een nieuwe datum zodra het weer kan en mag en vieren dan graag met jou in goede gezondheid het 50-jarig bestaan van de NVD! 

 

apeldoorncongresstad-logo-kleur

Programma

12.00 uur: ontvangst*
13.00 uur: informele lunch
14.00 uur: i-Challenge
15.30 uur: vertrek naar Hoog Soeren
16.00 uur: ontvangst & high tea bij Charme Hotel Oranjeoord**
17.00 uur: een officieel moment, presentatie & overhandiging jubileummagazine
17.30 uur: voortzetting high tea
18.30 uur: afsluiting met dessert
19.00 uur: einde

* de ontvangst vindt plaats in de kapschuur/werkplaats achter Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel (volg de aanwijzingen)
** Charme Hotel Oranjeoord** , Hoog Soeren 134, 7346 AH  Hoog Soeren

I-Challenge

Logo-SOS-Events-2018

Met een tablet in de hand ga je in teamverband opdrachten oplossen en navigeer je naar opdrachtpunten in en rond het hotel in de prachtige bossen van Apeldoorn. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt en staat onder professionele begeleiding van SOS Events.

TIP: neem wandelschoenen mee!

SOS Events
SOS Events verzorgt sinds 1996 bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderbreaks. Veelal op de Veluwe, maar op locatie elders in het land is ook mogelijk. Alle uitjes zijn origineel en onvergetelijk! Of je nu een bedrijfsuitje wilt organiseren voor 20, 100 of meer? Geen probleem, SOS Events kan groepen tot wel 2.000 personen prima aan! Bij SOS Events wordt alles voor jou op maat gemaakt. Ook voor een onvergetelijke familiedag ben je bij SOS Events aan het juiste adres.

Locaties

Je maakt deze dag kennis met twee prachtige locaties midden in de Apeldoornse bossen.

Van-der-Valk

Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel
Heb je behoefte om even heerlijk te ontspannen in een luxe omgeving en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Dan zit je bij Hotel Apeldoorn –
de Cantharel goed. Het luxe hotel op de Veluwe kenmerkt zich door haar prachtige ligging in de natuur, ruime kamerkeuze en culinaire mogelijk-heden voor fijnproevers. Daarnaast heb je keuze uit diverse faciliteiten die een ontspannen verblijf garanderen. Van een dagje ontspannen in de wellness tot aan uitwaaien tijdens een fietstocht op de Veluwe.

Charme hotel Oranjeoord

Charme Hotel Oranjeoord
Hotel Oranjeoord is een sfeervol hotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt midden in de bossen en landerijen van natuurreservaat ‘De Kroondomeinen’, dichtbij Apeldoorn. Voor zowel recreatieve als zakelijke doeleinden, biedt Hotel Oranjeoord bezoekers alle mogelijke rust en comfort, met 29 moderne kamers, acht verschillende vergaderruimten, een restaurant, brasserie, een serre en verschillende terrassen met vrij uitzicht. Het uit 1898 daterende hotel was ooit koninklijk bezit.

Inschrijven

Wie jarig is, trakteert! Daarom is deelname aan dit ‘verjaardagsfeest’ voor NVD-leden en -begunstigers gratis. Gasten betalen € 25,00 voor deelname aan het volledige programma en € 17,50 voor deelname vanaf de high tea (16.00 uur).
 
LET OP: de inschrijving sluit op 17 april 2020!
Bij afmelding na 17 april en bij no-show, brengen wij in rekening:

- voor het volledige programma € 55,00.
- voor deelname vanaf de high tea (v.a. 16.00 uur) € 25,00
Dit geldt ook voor gasten.

Maak kennis met de NVD

Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden.
Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging.

Tot slot

De NVD bestaat 50 jaar, een gouden jubileum en daar zijn we trots op. Jij toch ook? Laat het zien d.m.v. een golden touch.
Neem wandelschoenen mee als je deelneemt aan de I-Challenge.

Vragen? Stel ze aan:

Antoinette Evers, M 06 – 18 33 16 85
Hiltje Begieneman, M 06 – 36 09 00 85

Sponsoren:

Apeldoorn Congresstad
Charme Hotel Oranjeoord 
SOS Events 
Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel