Werken in MS Office 365 en Teams

Werken in MS Office 365 en Teams

Op woensdag 9 september a.s. is regio Zuid-Holland te gast in Diergaarde Blijdorp. Het wordt een mooie avond, waarop je de gelegenheid hebt een goede indruk te krijgen van de vergadermogelijkheden van Blijdorp. De avond staat in het teken van de workshop MS Office en Teams gegeven door Roel Peeters.

Direct aanmelden. Klik button
Direct aanmelden. Klik button

Programma

17.30-18.00 uur ontvangst leden
18.00 uur   welkom 
18.10 uur   presentatie locatie
18.30 uur   dinerbuffet
19.30 uur   workshop
21.00/21.15 uur sluiting

Workshopleider Roel Peeters

Ik ben Roel Peeters en ben zelfstandig Adviseur & Trainer in Microsoft 365. Of anders uitgedrukt: een Microsoft verslaafde Vlaamse onderwijzer die in Midden-Drenthe woont op een plek waar geen mobiel bereik is. Om maar te zeggen: ik sta met de voeten op de grond en werk tegelijkertijd alleen nog in The Cloud. Je zou me kunnen kennen uit artikelen in Management Support. Of bij een eerdere presentatie bij de NVD. Of we zijn al eens een keertje samen gaan Outlook-duiken met je team. Of je leest de vele tips & trics die ik haal uit mijn dagelijkse trainingen in het hele land.

Vandaag neem ik jullie mee in bovenstaande speeltuin. Ik zet hem live open en we gaan wat uitproberen. En als je zelf dagelijks in de wereld van Office 365 vertoefd dan heb je vast al je vragen klaar. Die beantwoord ik ter plaatse.

Ik hou het simpel en duidelijk, geef hier en daar wat voer voor de experts als dat nodig is, en zorg er 100% voor dat iedereen met een gouden tip naar huis kan. En indien je nog onbekend bent met deze wereld dan geef ik je genoeg argumentatie om er in je eigen organisatie een duwtje aan te geven. Besef dat er geen weg meer terug is; dat Microsoft bepaalt en wij moeten volgen. En dat het snel gaat, heel erg snel! Daarom ga ik niet te diep in op de techniek (die verandert vaak)
maar heb het heel erg over enkele essentiële dingen:

  • Het verschil én de overeenkomsten tussen OneDrive, SharePoint en TEAMS
  • Het fenomeen ‘kanalen’ in TEAMS
  • Cruciale aandachtspunten bij een overstap van SharePointsites naar TEAMS
  • Hoe zit dat nu met externe gasten?
  • Meerdere manieren om samen te werken in een document Versiebeheer
  • De twee gouden projecttools: OneNote en Planner.
  • Mailen of chatten? En wat dacht je van beide?

Vul alvast het vragenformulier in zodat wij een idee krijgen wat de grootste wensen voor de workshop zijn. Ga naar het vragenformulier. Klik hier.

Roel Peeters

Locatie Diergaarde Blijdorp ZAKELIJK & FEESTELIJK

Op dinsdag 28 januari 2020 is Diergaarde Blijdorp uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van Nederland in 2019 tijdens het MEETINGS Business event. De prijs is uitgereikt door Hans Kazan. De afgelopen maanden konden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen stemmen op de genomineerde locaties en is Diergaarde Blijdorp als winnaar uit de bus gekomen! Zo'n mooie erkenning bevestigt dat Nederlands best bezochte dierentuin ook een zeer gewaardeerde locatie is voor een onvergetelijk evenement. Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes van wel 10.000 deelnemers.

Van bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsfeest, congres tot bruiloft. Voor grote groepen (zowel zakelijk als particulier) biedt de dierentuin bijzondere arrangementen en zalen in een levendige omgeving aan de rand van Rotterdam. Vrijwel alles kan dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaar staat. Diergaarde Blijdorp is in 2019 uitgeroepen tot Beste Evenementen-locatie van regio west. Daarnaast is onze duurzame bedrijfsvoering beloond met een Green Key Gold keurmerk en zijn we partner van MVO Nederland.

Diergaarde Blijdorp ontving in 2019 de MEETINGS® award ‘Beste Evenementenlocatie 2019 regio West’. Deze awards zijn publieksprijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten van Nederland. 

Daarnaast ontving Diergaarde Blijdorp daarnaast ook de volgende awards:
een ANWB-award voor de landelijke top drie van Leukste Dagjes Uit 2017 & 2018;
een ZooSite Award 2018 voor ‘Mooiste dierentuin van de Benelux‘ (die we ook al in 2016 en 2017 mochten ontvangen);
twee Diamond Themepark Awards :
voor restaurant ‘Poort van Azië’ als ‘Beste themapark-restaurant van België & Nederland 2017’ ;
voor restaurant ‘Terraszaal’ als ‘Beste themapark-restaurant van België & Nederland 2018’

Deze awards bevestigen dat Nederlands grootste dierentuin niet alleen een populair dagje uit biedt, maar ook een prima locatie is voor een onvergetelijk evenement. Met jaarlijks ca. 600 evenementen staat kwaliteit en het realiseren van bijzondere ontmoetingen voorop.

 

Bljidorp haaienzaal

Blijdorp - DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is het gebruik van grondstoffen op een manier waarbij er voor toekomstige generaties genoeg overblijft. Blijdorp doet haar best voor duurzaamheid, omdat de natuur daarmee gebaat is. In 2016 werden we hiervoor beloond met een Green Key Goud. Benieuwd naar alle duurzame activiteiten van Diergaarde Blijdorp? Ga naar de website.

Regiowinnaar-EL-Diergaarde-Blijdorp

Kosten en aanmelding

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en partners en € 30,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per iDEAL.

Aanmelden:
Ga naar het aanmeldformulier. Klik hier.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 

Partner Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp
Contactgegevens:
Björn van Winden en Inge Poot
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
T: 010-4431 415
E: s
W: www.diergaardeblijdorp.nl 

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? Bekijk de website. Neem contact met ons op via: 010 – 443 14 31 optie 4
Of gebruik het contactformulier.
 

Contactgegevens Roel Peeters Advies & Training

Oranjekanaal Noordzijde 43
9441 TC  Orvelte
+31 6 27 16 14 05
E:  
W: www.roelpeeters.nl

Diergaarde Blijdorp
Roel Peeters Advies & Training