AFGELAST Feedback geven en krijgen

AFGELAST Feedback geven en krijgen

Vind je het lastig om je uit te spreken richting de ander? Vooral als het gaat om iets wat je raakt of waar je last van hebt?
 
We zijn vaak bang voor de reactie van de ander, want we denken te weten hoe de ander zal reageren. Zoals bijvoorbeeld dat de ander toch niets met jouw feedback gaat doen of het misschien wel gaat ontkennen. Dus zeggen we maar niets. Met als gevolg dat we ons ergeren aan, of zelfs boos zijn op, deze persoon of personen. Maar we hopen wel dat de situatie en/of (het gedrag van) de ander verandert. Wat natuurlijk niet gebeurt.

Op woensdag 13 mei a.s. zijn wij te gast bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Het wordt een mooie avond, waarop je de gelegenheid hebt een goede indruk te krijgen van de vergadermogelijkheden van Blijdorp. 

Workshop 'Op een simpele en respectvolle wijze feedback geven en ontvangení

Maar er is een manier waarop je op een simpele en respectvolle wijze feedback kunt geven en er ook daadwerkelijk door de ander iets mee wordt gedaan. In deze workshop ga je aan de slag met de 5 stappen waardoor je op een simpele en respectvolle wijze feedback kunt geven. Je gaat dit vooral oefenen door middel van rollenspelen, zodat je dit gelijk kunt toepassen en kunt ervaren.
 
Omdat feedback kunnen ontvangen voor velen van ons net zo moeilijk is of misschien nog wel moeilijker is dan feedback geven, ga je in deze workshop ook aan de slag met hoe je feedback kunt ontvangen. Ook hiervoor geldt dat je niet alleen veel tips en handvatten krijgt, maar je gaat het vooral doen en ervaren.
 
Na het volgen van deze workshop is zowel feedback geven als ontvangen voor jou geen enkel probleem meer. Sterker nog, je gaat het nog leuk vinden ook!
 

Programma

17.30-18.00 uur ontvangst leden
18.00 uur   welkom door regioteamlid Jolanda van Driel
18.10 uur   presentatie locatie
18.30 uur   dinerbuffet
19.30 uur   workshop
21.00/21.15 uur sluiting

Colinda Mertens

Workshopleider Colinda Mertens - Happy Assistant

Deze workshop wordt gegeven door Colinda Mertens van Happy Assistant.Na 25 jaar gewerkt te hebben in diverse ondersteunende functies waaronder office manager, coördinator bestuurssecretariaat en bestuurssecretaresse, heeft Colinda in 2014 Happy Assistant opgericht. Door middel van trainingen en coaching leert zij secretaresses en (management)ondersteuners hoe je top!ondersteuning kunt verlenen met plezier en toch op tijd naar huis kunt. Het is de missie van Colinda om vele secretaresses en (management)ondersteuners te mogen begeleiden naar Happy Assistants!

haaienzaal-560x387-c-center

Locatie Diergaarde Blijdorp ZAKELIJK & FEESTELIJK

Op dinsdag 28 januari 2020 is Diergaarde Blijdorp uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van Nederland in 2019 tijdens het MEETINGS Business event. De prijs is uitgereikt door Hans Kazan. De afgelopen maanden konden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen stemmen op de genomineerde locaties en is Diergaarde Blijdorp als winnaar uit de bus gekomen! Zo'n mooie erkenning bevestigt dat Nederlands best bezochte dierentuin ook een zeer gewaardeerde locatie is voor een onvergetelijk evenement. Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes van wel 10.000 deelnemers.

Van bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsfeest, congres tot bruiloft. Voor grote groepen (zowel zakelijk als particulier) biedt de dierentuin bijzondere arrangementen en zalen in een levendige omgeving aan de rand van Rotterdam. Vrijwel alles kan dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaar staat. Diergaarde Blijdorp is in 2019 uitgeroepen tot Beste Evenementen-locatie van regio west. Daarnaast is onze duurzame bedrijfsvoering beloond met een Green Key Gold keurmerk en zijn we partner van MVO Nederland.

Diergaarde Blijdorp ontving in 2019 de MEETINGS® award ‘Beste Evenementenlocatie 2019 regio West’. Deze awards zijn publieksprijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten van Nederland. 

Daarnaast ontving Diergaarde Blijdorp daarnaast ook de volgende awards:
een ANWB-award voor de landelijke top drie van Leukste Dagjes Uit 2017 & 2018;
een ZooSite Award 2018 voor ‘Mooiste dierentuin van de Benelux‘ (die we ook al in 2016 en 2017 mochten ontvangen);
twee Diamond Themepark Awards :
voor restaurant ‘Poort van Azië’ als ‘Beste themapark-restaurant van België & Nederland 2017’ ;
voor restaurant ‘Terraszaal’ als ‘Beste themapark-restaurant van België & Nederland 2018’

Deze awards bevestigen dat Nederlands grootste dierentuin niet alleen een populair dagje uit biedt, maar ook een prima locatie is voor een onvergetelijk evenement. Met jaarlijks ca. 600 evenementen staat kwaliteit en het realiseren van bijzondere ontmoetingen voorop.

Contactgegevens:
Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
www.diergaardeblijdorp.nl

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? Bekijk de website.
Neem contact met ons op via: 010 – 443 14 31 optie 4
Of gebruik het contactformulier.
 

Regiowinnaar-EL-Diergaarde-Blijdorp

Blijdorp - DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is het gebruik van grondstoffen op een manier waarbij er voor toekomstige generaties genoeg overblijft. Blijdorp doet haar best voor duurzaamheid, omdat de natuur daarmee gebaat is. In 2016 werden we hiervoor beloond met een Green Key Goud. Benieuwd naar alle duurzame activiteiten van Diergaarde Blijdorp? Ga naar de website.

Kosten en aanmelding

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 045.16.46.452 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Meld je aan via de website.

Ben je NVD-lid?
Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan de webpagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! Aanmelden kan t/m 5 mei a.s.

 Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Sponsoren Diergaarde Blijdorp en Happy Assistant

www.diergaardeblijdorp.nl
www.happyassistant.nl

Blijdorp
Happy Assistant