Kennissessie LinkedIn

Kennissessie LinkedIn

Beste NVD-lid, -gast of begunstiger,

Het Coronavirus begint een behoorlijke impact op ons leven te krijgen! En nu dus ook op onze bijeenkomst van dinsdag 17 maart a.s. In overleg met de locaties
Inntel Hotels Rotterdam Centre en  Mainport by Inntel Hotels en workshopleider Aramik Garabidian is besloten de Kennissessie LinkedIn van dinsdag 17 maart uit te stellen.

Helaas kunnen wij nog geen nieuwe datum noemen. Begin april overleggen wij opnieuw met de locatie en uiteraard met onze workshopleider over een nieuwe datum.

Voor nu laten wij iedereen die zich heeft aangemeld (ook de personen die zichzelf al hebben afgemeld) op de deelnemerslijst staan. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zullen wij dit jullie direct laten weten. Mocht je dan verhinderd zijn, meld je dan af en dan krijg je de bijdrage uiteraard retour.

Wij rekenen op jullie begrip, maar in het licht van de huidige ontwikkelingen konden wij geen andere beslissing nemen.

Hartelijke groet,
Namens het regioteam Zuid-Holland,
Ella, Henriette, Jolanda en Rafaela

 

“LinkedIn is een mooi social medium, maar weten we er eigenlijk wel genoeg van. Hoe komt het dat het ene bericht beter gelezen wordt dan het andere. En hoe bepaalt LinkedIn wat je te zien krijgt. Kortom LinkedIn kan voor professionals een GOUDMIJN zijn, als je maar weet hoe het werkt. 
Aramik Garabidian neemt ons op 17 maart a.s.  mee in de wereld van LinkedIn. 
We zijn deze avond te gast bij Inntel Hotels Rotterdam Centre en  Mainport by Inntel Hotels

Programma

17.30-18.00 uur ontvangst leden
18.00 uur   welkom regiobestuurder
18.10 uur   presentatie locatie
18.30 uur   diner
19.30 uur   workshop
21.30 uur   sluiting.

Amarik Garabidan

Workshopleider Aramik Garabidian

Sinds 2017 is Aramik Garabidian bezig op LinkedIn en staat op nummer 3 op de lijst van de “Meest Invloedrijke LinkedIn & Social Selling Trainers” van Benelux. Inmiddels is hij al meer dan 18 keer Viraal gegaan. Viraal gaan betekent dat hij op een enkele post, meer dan 100.000 views heeft gehad.
 
Zijn visie luidt: Ik geloof dat we een Positieve Wereld creëren door te geloven in de KRACHT van online en offline Netwerken En het bouwen en onderhouden van Duurzame en Lange Termijn Win-Win relaties op LinkedIn.
Aramik heeft zich gecommiteerd om ieder jaar 100.0000 ondernemers te helpen om zich als DE #1 Expert te positioneren op LinkedIn.
 
Zijn tips zijn praktisch, simpel en zijn resultaten ongekend! Het werkt en dat is zijn handtekening.
 
Daarnaast werkt hij graag met Top Experts en auteurs zoals Michael Pilarczyk, Roy Martina en Simone Levie.
Dankzij zijn praktische tips en strategische plannen, zijn al deze Experts vele malen zichtbaarder geworden op LinkedIn en kunnen nu werken aan hun eigen Positionering.
 
En inmiddels heeft hij met succes meer dan 10.000 ondernemers geholpen met hun zichtbaarheid op LinkedIn en dit is ook exact wat hij van plan is om op 17 maart te doen.
Door een aantal hele Simpele Strategieën te implementeren, kun JIJ ook Zichtbaar(der) worden en jezelf beter leren profileren op LinkedIn. Mooi ook om na deze avond te gaan ervaren hoe de NVD nog zichtbaarder is geworden door de posts van de NVD-leden.
 


Inttel Rotterdam
Mainport

Locatie Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Intells Hotels

The luxurious 4-star Inntel Hotels Rotterdam Centre is located in a unique spot in the centre of Rotterdam and at the foot of the Erasmus bridge. From almost every window of Inntel Hotels Rotterdam Centre you have a splendid view of the Maas river. The different characteristics of the surrounding water have been used in the decoration of the hotel. Water flows, water refreshes and water relaxes.

Mainport by Inntel Hotels: Mainport is the most luxurious and modern hotel in Rotterdam. It is not just a hotel, it’s a lifestyle. Mainport’s unique location, on the banks of the river Maas, offers sweeping views over the water and the skyline of Rotterdam. Get inspired by Mainport’s world class atmosphere and exceptional design. The hotel offers a gateway to all of the world’s continents, integrating the influences from East to West in a 5 star design setting.
The hotels are internally connected and easily accessible by car or public transport.

Lees het online magazine THE INNSIDER voor een complete beleving bij Inntel Hotels.
Please find our mail disclaimer and contact information here.

Contact:
Ilonka van der Knaap
Sales Manager Meetings & Events
4* Inntel Hotels Rotterdam Centre & 5* Mainport
+31 (0)10 – 2175718
www.inntelhotelsrotterdamcentre.nl
www.mainporthotel.com

Kosten en inschrijving

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 045.16.46.452 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Meld je aan via de website.

Ben je NVD-lid?
Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan de webpagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! Aanmelden kan t/m 10 maart a.s. VOL=VOL.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Sponsoren

www.inntelhotelsrotterdamcentre.nl
www.mainporthotel.com
www.aramikonline.nl


INT_Logo_zwart
InnMa_bruin_JPG