Clinic vloggen

Clinic vloggen

Vloggen sells like crazy! Of je nu jezelf, je bedrijf, je product of dienst wil verkopen. Vloggen is dé manier om je boodschap te delen en om je te onderscheiden. Áls je het goed doet. Wil je weten hoe? Kom dan naar deze clinic op donderdag 5 maart. Heb je een selfiestick? Neem die dan vooral mee, want we gaan ook echt aan de slag.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   : ontvangst 
18.00 uur   : welkomstwoord door Janneke Welvaart (regiobestuurder a.i.)
18.10 uur   : rondleiding locatie
19.00 uur   : warm en koud buffet in het restaurant
20.00 uur   : workshop
21.30 uur   : afsluiting

Clinic

Tijdens deze clinic gaan we aan de slag met:
- Benodigdheden: wat heb ik allemaal nodig voor het maken van een goede vlog?
- Tips: wat moet je wel maar vooral niet doen tijdens het vloggen?
- Hoe maak je een vlog?
- Editen: hoe gaat dit precies in zijn werk?

Workshopleider

Deze clinic wordt gegeven door Saskia van der Hilst van SimplySas. Saskia is een kei in personal branding en is een groot fan van vloggen. “Marketing was nog nooit zo leuk, zo makkelijk en zo goedkoop!” Saskia geeft je de kennis, de tools en de inspiratie, zodat jij de rest van je leven vol zelfvertrouwen erop los kunt vloggen.

Simply Sas 1

Locatie

In de nieuwe vleugel én op de zevende etage bevinden zich de modern uitgeruste vergaderzalen met een uniek uitzicht over Amersfoort en omstreken.

Het hotel beschikt over 140 kamers. Variërend van comfort kamers tot luxe wellness suites op de zesde etage. Het hotel draagt het Green Key Gold keurmerk.

In het sfeervol ingerichte restaurant bereidt de chef- kok met zijn team dagelijks diverse culinaire seizoensgebonden gerechten. Geniet van de gevarieerde kaart in het à la carte restaurant. 

Van der Valk Amersfoort - bar
Van der Valk Amersfoort - vergaderzaal

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! Aanmelden kan tot 1 maart.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 25,- voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 1 maart en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Cornelike Westeneng.

Sponsoren

SimplySas
Van der Valk Amersfoort - logo