Inspiratiesessie Personal Branding

Inspiratiesessie Personal Branding

Naast een continu veranderende economie, verdergaande digitalisering en de recente Corona maatregelen is er veel kwalitatieve concurrentie op de arbeidsmarkt. Dat vraagt meer van jou als secretaresse en managementondersteuner. Zowel  voor wat betreft je up-to-date kennis en inzet, als vanuit je persoonlijkheid. Met een duidelijk en authentiek Personal Brand en positieve uitstraling maak je het verschil en heb je veel meer impact. Niet alleen live, maar ook online en in je netwerken zoals de NVD. Na deze inspiratiesessie heb je de keuze: stap je in de drivers’ seat van je Personal Brand. Gun je jezelf dat project, die opdracht, die werkgever of dreamjob of laat je anderen je inhalen? Workshopleider Jocelyn Rebbens kiest voor eigen regie voor haar Personal Brand en mogelijkheden en gunt jou dat ook!  We zien je graag op donderdag 15 oktober in Vinkeveen!

Inspiratiesessie Personal Branding

Werkwijze:
Voorafgaand en tijdens de interactieve sessie krijg je kaders, handvatten en opdrachten aangereikt om ook na de sessie actief verder te werken aan je Personal Branding. Er hoort dus een voorbereidingsopdracht bij. Die krijg je 3 weken van tevoren toegestuurd.
Onderwerpen inspiratiesessie:
Personal Branding: Wat betekent het? Hoe werkt het?
Do’s en noodzaak Personal Branding voor de secretaresse
Waar sta jij voor? Wat wil je? Waar ben je steengoed in? Passie? (uitwerken zelfverzekerde persoonlijkheid)
Personal Brand model: Identiteit, Imago en Impact.
Spiegelbeeld: kloppen je identiteit & imago?
Online #BrandChecks van enkele deelnemers: kansen en bedreigingen social media
Personal Brand Paspoort voor morgen: uitwerken.
Vol zelfvertrouwen uitdragen en delen van je Personal Brand! Wat wil jij betekenen of toevoegen?
 
Jocelyn Rebbens (1972) is economisch psycholoog en eigenaar van ReBBels. Haar passie is om de ambitie en het talent van professionals te verbinden aan merken en organisaties, zodat deze elkaar versterken. Ze geeft trainingen, workshops, inspiratiesessies, consultancy en coaching op het gebied van personal branding, futureproof performance en empowerment en positieve psychologie. Daarnaast interviewt en schrijft ze voor diverse vakbladen over diverse ontwikkelingen en actuele thema’s. Lees meer op www.rebbels.com of LinkedIn voor inspiratie en kijk ook wat relaties over haar zeggen.

Foto Jocelyn

Locatie

EVENT CENTRE VINKEVEEN
Je zoekt een allround event locatie op een centrale plek in Nederland? Event Centre Vinkeveen ligt direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, in een groene omgeving aan de Vinkeveense Plassen. Van een teambuilding sessie op het strand, een workshop met lunch in een knusse vergaderzaal tot een knallend feest in de Black Box. Zij regelen alles tot in de kleinste details voor een onvergetelijke ervaring. Alles geregeld op één locatie. De eventlocatie heeft een eigen entree met ontvangstruimte, een terras aan het water en 176 parkeerplaatsen. Catering wordt verzorgd vanuit The Harbour Club en voor wie wilt overnachten is er het naastgelegen Hotel. Het cliché is waar: ‘Bij Event Centre Vinkeveen kan écht alles.’  www.apollohotels.nl/apollo-hotel-vinkeveen-amsterdam/
TOT 1.300 M2 VERGADEROPPERVLAKTE
Op de begane grond is er een black box van circa 400 m2 die ruimte biedt tot 450 personen. Door de flexibele wanden kan de ballroom eenvoudig in 3 gedeeld worden en met 8 meter hoge trussen voor licht en geluid zetten zij ieder evenement letterlijk in de spotlight. Op de eerste etage zijn verschillende koffie lounges, 1 boardroom en 9 vergaderzalen die geschikt zijn voor een boardmeeting, trainingen of workshop. 

201015 Apollo Vinkeveen logo

Inschrijven

Vanwege de Corona-maatregelen is de inschrijving nog niet open.
Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 8 oktober 2020.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening  NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.
Bij afmelding na 8 oktober en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

Babs Le Blanc (06 12 74 58 75) en Miranda Hogendoorn (06 41 04 27 88) zijn de contactpersonen.