Organiseren in 7 stappen

Organiseren in 7 stappen

Wil je meer weten over het organiseren van evenementen? Geïnformeerd worden over de 7-stappenmethodiek, waarbij samenwerken en communicatie een rode draad zijn? Kom dan op woensdag 11 maart naar onze regiobijeenkomst. 

Workshop

Veel mensen kunnen organiseren. Maar wat als het organiseren niet je enige activiteit is? En je, naast je andere werkzaamheden, je uiterste best doet om alle ballen in de lucht te houden? En wat als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van een heel team en of je meerdere? Of wat ga je doen wanneer je goede idee niet wordt opgepakt? Resultaat is dat je alles nog actiever oppakt en nog meer trekt en duwt aan het project. Je voelt mogelijk frustratie. Gevolg…het kost enorm veel energie en kostbare tijd om toch een goede bijeenkomst neer te zetten. Graag deel ik met jou onze ervaringen in de workshop Het organiseren van een evenement met de 7-stappenmethodiek. De focus van deze workshop ligt voornamelijk op de vraag: hoe organiseer ik praktisch en effectief?
Ingrid Solleveld heeft in 2008 SOLA opgericht. Een dynamisch en klantgericht bureau dat de maverick in de kennissector is. SOLA is een tikkeltje eigenwijs, onorthodox en staat voor goede kwaliteit en service. Bij SOLA is iedereen pragmatisch en goed om complexe onderwerpen eenvoudig te maken. 

SOLA Ingrid-Solleveld

Programma

17.30 uur  Ontvangst
18.00 uur  Welkom door regioteam
18.15 uur  Presentatie locatie en rondleiding
19.30 uur  Diner
20.15 uur  Workshop
21.30 uur  Afsluiting en gelegenheid tot netwerken

Locatie

Bij het Garden Hotel komt het mooiste van Amsterdam samen. Een vijfsterrenhotel vol stijl en uitstraling, midden tussen de prachtige herenhuizen van Amsterdam-Zuid. De wereld aan je voeten, maar toch volledige privacy en rust wanneer je de meetingruimte betreedt. Gastronomie is te ervaren in restaurant “De Kersentuin”, waar culinaire klassiekers een nieuwe dimensie krijgen. Een bijeenkomst in onze hoofdstad wordt compleet met een bezoek aan het Rijksmuseum of een boottocht over de grachten. Het Garden Hotel ligt misschien wel op één van de mooiste plekken van de stad, vlakbij het WTC en het Museumkwartier. En binnen tien autominuten vanaf de A10.

Bilderberg Garden logo

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid of begunstiger? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich ook binnenkort als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
De eigen bijdrage bedraagt € 22,50 voor leden en begunstigers en € 27,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op  rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 4 maart 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

Contactpersoon voor deze regiobijeenkomst is Betty Offermans (06 24 44 45 50).