Een snel en efficiŽnt 2020

Een snel en efficiŽnt 2020

Voor onze eerste regionale NVD bijeenkomst van 2020 zijn wij op woensdag 5 februari te gast bij NH Jan Tabak Hotel in Bussum.

Richard Wolfe van Trainwise verzorgt voor ons een interactieve lezing.
Krijg toch de P met je geCC”. Inderdaad; over e-mailen!
Vandaag de dag is e-mail het belangrijkste gereedschap geworden voor kenniswerkers. Onze mailbox is niet alleen maar een communicatie middel, het is onze digitale werkplek geworden waar we onze taken bijhouden, werk verdelen en informatie beheren en archiveren. Echter e-mail is ook onze werkdag gaan overnemen en veroorzaakt steeds meer stress en wanorde.
 

Programma

17.30 uur Ontvangst in NH Jan Tabak met diner – 1e hapje, iets “stevigs”
18.00 uur Welkomstwoord regiobestuurder en introductie Richard Wolfe
18.15 uur Interactieve lezing Outlook door Richard Wolfe
19.45 uur Diner 
20.30 uur Presentatie en rondleiding locatie door Danaiëlle Bassie en Apana Bergtop
21.00 uur Nagerecht met koffie en gelegenheid tot netwerken
21.45 uur einde

Lezing en spreker

Speedmailen lezing
Naast het geven van workshops treedt Richard Wolfe (E-mail handyman) ook op als spreker om tijdens evenementen en congressen het onderwerp van e-mail als “productivity tool & productivity killer” onder de aandacht te brengen. Hierbij komen de leuke en minder leuke facetten van e-mail aan bod, wordt het bewustzijn van de groep even wakker geschud van “waar we nou allemaal mee bezig zijn” en krijgt men handige tips mee over hoe je je werkdag effectiever door kan komen.

Richard Wolfe
Richard Wolfe

Locatie

Het hotel NH Bussum Jan Tabak is gelegen in het hart van de groenrijke regio 't Gooi, ongeveer 20 minuten rijden van Amsterdam. De streek is een goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten en staat bekend als woonplaats van beroemdheden en royalty.
Ons restaurant serveert gerechten uit de internationale keuken in een chique, eigentijdse omgeving. De trendy Bar Toeback is een geweldige plek om te ontspannen. In het voorjaar en de zomer kun je buiten eten op ons mooie tuinterras. Er is gratis overdekte en niet-overdekte parkeergelegenheid voor alle gasten.
Ook voor vergaderingen en organiseren van exclusieve, op maat gemaakte evenementen, ben je bij Jan Tabak aan het juiste adres.

Contactpersonen

Vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Dana Venema (06 21 59 57 87). 

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid of begunstiger? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich ook binnenkort als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 22,50 voor leden en begunstigers en € 27,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op  rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 30 januari 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.