Webinar Overtuigen en be´nvloeden met je stem

Webinar Overtuigen en be´nvloeden met je stem

Je stem gebruik je iedere dag. Meestal op een heel onbewuste manier. Als je lacht klinkt je stem vrolijk, en in een drukke ruimte ga je automatisch harder praten. Maar soms zet je je stemgebruik op een bewuste manier in, als je boos bent bijvoorbeeld. Toon en kracht bepalen hoe je over kan komen. Tijdens het webinar 'overtuigen en beïnvloeden met je stem' , van 19.30 - 21.00 uur, word je je bewust van je stem en hoe je deze kunt inzetten. 

Direct aanmelden? Klik button
Direct aanmelden? Klik button

Webinar


Debby Mureau van Ad-Voice verzorgt een zeer interessante webinar over hoe je je stem kunt gebruiken om te overtuigen en beïnvloeden met je stem. Ook geeft Debby tips over het horen van de DISC persoonlijkheden in de stem van je gesprekspartner. Technieken die zij bespreekt gaan we oefenen tijdens de workshop. Daarbij richt Debby zich op een energieke, humoristische en tegelijkertijd zeer leerzame avond, waarbij leren op alle denkbare manieren zal plaatsvinden.

Over de workshopleider


Al meer dan twintig jaar is Debby Mureau paramedisch stem- en presentatiecoach. Ze geeft training aan business- en mediaprofessionals op het gebied van succesvol spreken en presenteren. Zo coacht zij veel politici, medewerkers van RTL nieuws en weer, NOS Sport en NPO. Ook traint zij professionals binnen ING en ABN, ziekenhuizen MST en Erasmus, Universiteit Delft , IND Nederland en vele andere bedrijven in het optimaliseren van klantcontact. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in de media (als station voice bij NPO) en op Spotify en iTunes met haar eigen album Homeland waar zij in 2018 het theater mee in geweest is. Je herkent haar stem misschien in bedrijfsfilms en voice-responssystemen van organisaties als Oad Reizen en het ZGT bijvoorbeeld. Daarnaast is zij de schrijfster van de boeken 'Je stem als krachtbron gebruiken' (2016) en '50 tinten hees' (2019). 
 

Debby

Ader Academie B.V.


De Ader Academie B.V. is een coachingsplatform en dé gereedschapskist voor het ervaren en praktiseren van persoonlijk- en zakelijk leiderschap. Je ervaart een zuiver zelfbeeld, een passende presentatie, emotionele balans en verrassende vaardigheden in een voor jou passend programma, waarin je zelf kiest. Je krijgt een haarscherp beeld van je volledige potentie. Je creëert oneindige mogelijkheden als je open staat voor ontwikkeling.

Colleges, masterclasses en (online) programma’s
We faciliteren een leeromgeving met like minded mensen, waar je wordt begeleid in het je bewust worden van je emotionele kracht. Je leert te denken en werken als een designer die vanuit een positieve mindset zelf invulling geeft en waarde creëert. Dan ben je betekenisvoller, geeft zelf sturing en werk je prettiger en beter samen.
 

Inschrijving

Het webinar wordt jullie kosteloos aangeboden. Leden graag bij voorkeur aanmelden via de NVD-clubapp. Gasten en partners kunnen zich aanmelden via het inschrijffomulier
 
Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Hermien Deusjen, tel. 06-25551530
 

Sponsoren

Debby Mureau van Ad Voice
Ader Academie B.V.