AFGELAST Overtuigen en be´nvloeden met je stem

AFGELAST Overtuigen en be´nvloeden met je stem

Deze bijeenkomst wordt gecancelled wegens de uitbraak van het Coronavirus. We hopen dat we het programma later dit jaar opnieuw kunnen aanbieden. De leden, gasten en begunstigers die zich al hadden aangemeld zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht.  

Je stem gebruik je iedere dag. Meestal op een heel onbewuste manier. Als je lacht klinkt je stem vrolijk, en in een drukke ruimte ga je automatisch harder praten. Maar soms zet je je stemgebruik op een bewuste manier in, als je boos bent bijvoorbeeld. Toon en kracht bepalen hoe je over kan komen. Tijdens de workshop 'overtuigen en beïnvloeden met je stem' wordt je je bewust van je stem en hoe je deze kunt inzetten. 

Programma


17.00 – 18.00 uur ontvangst met de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het museum te bezichtigen
18.00 – 18.15 uur welkomstwoord door regiobestuurder en locatie
18.20 – 19.50 uur workshop
19.50 – 20.45 uur eten en gelegenheid voor netwerken
20.45 uur afsluiting

Workshop


Debby Mureau van Ad-Voice verzorgt een zeer interessante workshop over hoe je je stem kunt gebruiken om te overtuigen en beïnvloeden met je stem. Ook geeft Debby tips over het horen van de DISC persoonlijkheden in de stem van je gesprekspartner. Technieken die zij bespreekt gaan we oefenen tijdens de workshop. Daarbij richt Debby zich op een energieke, humoristische en tegelijkertijd zeer leerzame avond, waarbij leren op alle denkbare manieren zal plaatsvinden.

Over de workshopleider


Al meer dan twintig jaar is Debby Mureau paramedisch stem- en presentatiecoach. Ze geeft training aan business- en mediaprofessionals op het gebied van succesvol spreken en presenteren. Zo coacht zij veel politici, medewerkers van RTL nieuws en weer, NOS Sport en NPO. Ook traint zij professionals binnen ING en ABN, ziekenhuizen MST en Erasmus, Universiteit Delft , IND Nederland en vele andere bedrijven in het optimaliseren van klantcontact. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in de media (als station voice bij NPO) en op Spotify en iTunes met haar eigen album Homeland waar zij in 2018 het theater mee in geweest is. Je herkent haar stem misschien in bedrijfsfilms en voice-responssystemen van organisaties als Oad Reizen en het ZGT bijvoorbeeld. 
 

Debby Mureau

Locatie

Rijksmuseum Twenthe is het museum van de verbeelding. Een museum met wisselende tentoonstellingen en een grote collectie oude-, moderne- en hedendaagse kunst in Enschede, gelegen aan de rand van de wijk Roombeek. Rijksmuseum Twenthe vormt samen met TETEM en De Museumfabriek het cluster Roombeek Cultuurpark.
De collectie van de textielfabrikant Jan Bernard van Heek en de Oudheidkamer Twente waren reden van ontstaan van het museum. In 1930 werd het museum geopend en overgedragen aan de Staat waarna het in 1994 is verzelfstandigd en overgegaan in een stichting. Na de verbouwing in 1996 werd het pand volledig geklimatiseerd en uitgebreid met een tentoonstellingszaal en museumcafé. De imposante Gobelinzaal met wandtapijten (de Gobelins) is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, diners en andere evenementen. Daarnaast heeft het museum een prachtige binnentuin.

Gelegen aan de Lasondersingel in Enschede is het Rijksmuseum Twenthe goed bereikbaar vanaf zowel de A1, A35 als met het openbaar vervoer. 
 

Rijksmuseum Twenthe

Kosten en inschrijving


​Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op? De aanmelding sluit op 22 maart 2020. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.

Bij afmelding na 22 maart 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registeren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Hermien Deusjen, tel. 06-25551530
 

Sponsoren

Debby Mureau van Ad Voice
Rijksmuseum Twenthe