Digitalisering, robotisering en automatisering

Digitalisering, robotisering en automatisering

Nu en in de nabije toekomst zie je secretariële banen verdwijnen, onder andere door digitalisering, automatisering en robotisering. De taken van de secretaresse veranderen. Specialisaties worden belangrijker. En met name de rol van de secretaresse verandert. Leer er meer over tijdens deze interactieve workshop van Hinke Veldhuizen - Harders van Future for Assistants.

​Programma


Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 – 18.00 uur inloop
18.00 – 18.15 uur welkom door regiobestuurder
18.15 – 18.30 uur welkom door gastheer Maurice van Hoeve de Haar 
18.30 – 19.30 uur diner
19.30 – 21.00 uur workshop Digitalisering, robotisering en automatisering door Hinke Veldhuizen - Harders
21.00 – 21.15 uur afsluiting en gelegenheid tot netwerken

Workshop Digitalisering, robotisering en automatisering


Thema's die tijdens deze interactieve workshop aan bod komen zijn: Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie), taken die worden overgenomen door robotisering en digitalisering.  Wat betekenen deze ontwikkelingen nu precies voor jouw functie? En waar liggen de kansen en mogelijkheden voor de secretaresse in de toekomst?
Ook komen de voordelen van Online Tools aan de orde. Hierbij deelt Hinke veel praktische tips (tools tips), waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt op je werk.

Na deze workshop weet je wat automatisering en robotisering voor het secretaressevak zal gaan betekenen en je weet waar je kansen en mogelijkheden liggen, zodat je daarop in kan spelen in je carrière. Ook krijgt je een korte introductie in verschillende online tools, zodat je bewust wordt welke tijdwinst je hiermee kunt creëren. Je kunt daardoor meer inhoudelijke ondersteuning gaan bieden en daarmee je veranderende rol vorm te geven. 

Over Hinke Veldhuizen - Harders


Als voormalig 'Schoevers-Meisje' en directiesecretaresse, is Hinke sinds 2011 als zelfstandig ondernemer actief in het Assistant vak.

Doordat ze zich altijd heeft verdiept in de ontwikkelingen in het vak en ervoor heeft gezorgd dat zij hierin meegroeide heeft ze een prachtige carrière kunnen ontwikkelen. Hierdoor heeft Hinke nooit getwijfeld aan haar toekomst als Assistant.
Vanuit haar ondernemerschap heeft Hinke veel contact met werkgevers, detacheerders, secretaresses en opleiders binnen het secretaressevak. Hierdoor weet zij precies wat er speelt en leeft binnen ons vak. Niet alleen de ontwikkelingen, maar ook de uitdagingen en angsten van de secretaresses.

Door haar ervaring in - en passie voor het vak te combineren met alle kennis over de ontwikkelingen, kansen, mogelijkheden, uitdagingen en angsten weet Hinke als geen ander hoe je een prachtige toekomst bestendige carrière voor jezelf kunt creëren binnen het secretaressevak.

Hinke-Veldhuizen-Over-Future-For-Assistants-1-1024x683

Locatie


Hoeve De Haar, gebouwd in 1927, was ooit een landgoedboerderij. De boeren pachtten hem van hun adellijke buren op kasteel Twickel. Een deel van het gebouw diende als jachtkamer van de Twentse fabrikantenfamilie Stork. Mede vanwege de dubbele functie kreeg de Hoeve de status van rijksmonument.

Vandaag de dag is Hoeve De Haar een luxe bed & breakfast met zeven zeer comfortabele kamers en een multifunctionele vergaderruimte/kookstudio/diner- en feestzaal. Ook is het een officiële trouwlocatie. Op het vroegere akkerland bij de boerderij ligt nu een sublieme 18-holes golfbaan.
 

Hoeve-de-Haar-tuin-avond25-1500x630

​Kosten en inschrijving


​Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op? De aanmelding sluit op 24 januari 2020 vóór de bijeenkomst. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.

Bij afmelding na 24 januari a.s. vóór de bijeenkomst en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registeren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Madelon Gouman, tel. 06-28534176

Sponsoren

Future for Assistants 
Hoeve de Haar