Webinar “Komt een vrouw bij de H@cker”

Webinar “Komt een vrouw bij de H@cker”

In deze tijd waarin wij elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten willen wij natuurlijk iets bieden voor ons allemaal. Daarom bieden wij deze landelijke webinar aan; een samenwerking van regio's Gelderland, Overijssel en Noord.

De digitale ontwikkelingen gaan te snel. Lukt het je om alles bij te benen?

Workshop

Maria Genova, schrijfster van de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’, neemt je mee in de wereld van de hackers en hun slachtoffers. Hoe kan je volledige identiteit gestolen worden? En waarom zijn veel bedrijven en organisaties zo simpel te hacken? 
Herken je de valse email? Kun je 100 verschillende wachtwoorden onthouden? Wat doe je bij een datalek? Kan je slimme tv een grote webshop aanvallen? Cybercrime en privacy gaat veel verder dan de meeste mensen denken. Tijdens dit webinar hoor je veel voorbeelden uit de praktijk. Daarna ben je veel veiliger online en goed voorbereid op de toekomst die eigenlijk al begonnen is. 
 
Maria schreef diverse succesvolle boeken. In 2014 werd ze voor de boeken ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en ‘Dansen op de Muur’ uitgeroepen tot Schrijfster van het Jaar.

Programma

Het webinar is gepland op dinsdag 2 juni, 19.30 – 21.00 uur.

Locatie

Google Hangout

540x840

Kosten en inschrijving

Dit webinar wordt georganiseerd voor alle NVD-leden.
Deelname is kosteloos. Het is niet mogelijk om de webinar later terug te kijken. Je ontvangt via de mail een toegangslink.
 
Geef je voor 29 mei a.s. op via deze link.
Wacht niet te lang want er is een maximum aantal deelnemers.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou! Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden.
 

Contactpersoon

Contactpersoon voor dit webinar is Marion Sanders.

Sponsoren

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:
Maria Genova