Lezing Persoonlijke ontwikkeling zit tussen de oren

Lezing Persoonlijke ontwikkeling zit tussen de oren

Met deze lezing over het brein met als titel 'Persoonlijke ontwikkeling zit tussen de oren.. op zoek naar de ontwikkelknop', gaan we samen met Rolf Bruins op verkenning. Wat kan ons brein allemaal?. 

We zijn 18 mei  te gast in de Orangerie van Kasteel de Vanenburg in Putten. Let op: de ontvangst is deze keer vanaf 17:00 en we starten om 17:30 uur met het programma. 

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17:30 uur – Ontvangst deelnemers met culinair hapje
18:00 uur – Welkomstwoord door regiobestuurder 
18:05 uur – Korte introductie en welkomstwoord locatie met een rondleiding
18:45 uur – Lezing Persoonlijke ontwikkeling zit tussen de oren ... 
20:15 uur – Diner/buffet en gelegenheid tot netwerken
22:00 uur – Einde bijeenkomst

Rolf Bruins

Lezing-workshop

Ieder dag maak je als professional duizenden bewuste en onbewuste beslissingen. Het nemen van beslissingen vormt de kern van het werk van de moderne kenniswerker. En de basis van al die keuzes ligt in je brein. Een imposant bouwwerk dat je in staat stelt om je werk te doen. Dat er ook voor zorgt dat je je soms minder prettig voelt of juist enorm gelukkig. In de lezing gaat Rolf Bruins samen met jou op reis door je brein. Je gaat ervaren wat het brein allemaal kan, welke trucjes het soms met je uithaalt, wanneer dilemma’s en ideeën ontstaan en hoe je de ontwikkelkracht van het brein optimaal kunt benutten. Het is een reis die je minimaal één keer in je leven moet hebben gemaakt. Als professional ga je er namelijk een leven lang plezier van hebben. Vragen die onder andere aan de orde komen zijn ‘waar zitten passie, inspiratie, motivatie in je brein’, ‘hoe kun je mensen lezen’, ‘welke hardnekkige ontwikkelmythes zijn er zoal’ en ‘waar zit mijn ontwikkelknop’.

Locatie

Het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg is een perfecte uitvalsbasis voor zowel de toeristische als de zakelijke gast. Het is uitstekend bereikbaar: de A28 ligt op slechts 5 minuten afstand en het station van Putten is ook binnen enkele minuten te bereiken. U kunt kosteloos gebruik maken van een pendeldienst van en naar treinstation Putten. Tevens kunt u gratis parkeren op het terrein van het kasteel. Voor een zakelijke bijeenkomst, een receptie, teambuilding, vergadering, bruiloft of een ontspannen overnachting heeft het kasteel uitstekende faciliteiten. De zalen zijn erg ruim opgezet, voorzien van moderne techniek en de prachtige omgeving zal een positieve impuls geven.

Kasteel De Vanenburg is net buiten Putten gelegen in een prachtige en rustige omgeving. U kunt hier heerlijke wandel- of fietstochten maken in de directe omgeving. Zo ligt het Nationale Park de Hoge Veluwe op slechts 30 kilometer afstand. Watersporters kunnen terecht bij het dichtbij gelegen strand Nulde, waar u kunt surfen, zeilen of kunt zwemmen. Het Dolfinarium in Harderwijk, het dierenpark in Amersfoort, de Apenheul of Paleis het Loo in Apeldoorn zijn ook goed te bereiken vanuit het kasteel en zijn zeker een bezoek waard.

Kosten en inschrijving

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, onder vermelding van je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 11 mei 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou! Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Antoinette Evers 

Sponsoren

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:
Managementclass en Kasteel de Vanenburg.

logo
vanenburg-logo